Kasiu mój oryginalny projekt domu to LK&571 ,,na Extradomu jest ten projekt Mozesz i mnie tam znaleśc łatwo ,,dajana100 Zwykły najzwyklejszy prosty domek wiejski Różnice jakie dostrzeżesz między nimi są już moimi zmianami Słupy są obłożone deską sosnową buazeryjną ,,pomalowaną już przeze mnie Miło mi że mnie pytasz i chętnie ci odpowiem na inne pytania jesli je bedziesz miała Pozdrawiam i miłego oglądania zyczę
Witam cię miło na swoim wątku niezbyt jeszcze ciekawym bo najwazniejszego brak ,ogrodu Wszystko jednak przede mną,, więc z czasem bedzie stawał się ciekawszy .Uwierz ze tych kamieni nie chciałabys mieć To tylko lasujacy sie wapien,, kazdego dnia staje się coraz mniejszy Za dwa lata wyparuje zupełnie .Bardzo lubie kamień ale ten, ani ładny ani trwały .Odwiedzam twój ogród,, nie wiem tylko czy zostawiam slad,, bo nie pamiętam Chłonę wiedzę podglądam ,zapisuję i jak większość osób popadam w zachwyt waszych ogrodów.Czas zostawic ślad wizyty Miłego dnia zyczę Ogrody chyba juz wszystkie po dzisiejszej nocy otulił snieg .Moje róże równiez i to mnie cieszy .
Dajanko potuptałam sobie po twoim ogrodzie i zostawiam trójkolorowy ślad
Jaka piękna !! to chyba jest ta szałwia która tak bardzo mi się podoba .Masz ją u siebie Aniu ? Sprawdzę kiedy wrócę do domu ,niestety muszę zając sie teraz bilansem .Bardzo dziekuję za odwiedziny i sliczne kolorki .Dobrego dnia
Odpowiedzialność większa niż przy swoich dzieciach.to prawda zdrowie trzeba mieć i oczy do okoła głowy,ale nie narzekam kocham ją i sprawia mi tyle radości.
Wszystkie babcie kochają swoje wnuki,, jakże by inaczej .Ja mam aż trzy a dla ich szczęscia życie bym oddała .One są naszym przedłuzeniem ,to geny które im przekazałysmy Pocieszjące jest że kiedy nas zabraknie, cząstka nas samych będzie dalej w nich żyła Szkoda ze ja muszę pracować
Pozdrawiam.....wiem co to bilanse.... na zero musi wyjść......i zmiłowania nie ma....
Ja mam to już za sobą.....
Dziwię się,że jeszcze przy tych rachunkach nie zgłupiałam....
Pozdrawiam.....wiem co to bilanse.... na zero musi wyjść......i zmiłowania nie ma....
Oj Haniu jakie to nudneeeee! ale skoro ty nie zgupiałaś to ja jeszcze przez trzy i pół roku chyba tez nie zgłupieję 31 lat wystarczy bycia przygwożdżonej do biurka -).Wiem ze czasu się nie goni ale marzę juz o emeryturze Nudzić się na pewno nie będę ,nie ja
Oj Haniu jakie to nudneeeee! ale skoro ty nie zgupiałaś to ja jeszcze przez trzy i pół roku chyba tez nie zgłupieję 31 lat wystarczy bycia przygwożdżonej do biurka -).Wiem ze czasu się nie goni ale marzę juz o emeryturze Nudzić się na pewno nie będę ,nie ja
Dziewczęta ,lata nam szybko lecą.Nieco zima czas przedłuża.Kilka lat migiem zleci.Oby tylko o tym nie myśleć.Jak tam u Was ze śniegiem?Mnie na działeczkę tak z min.10 cm sypnęło i zaraz się gałęzie obwiesiły i znowu do roboty! Otrząsanie !!!!!!!!