Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Czarodziejskie miejsce na ogród dajany

Czarodziejskie miejsce na ogród dajany

akanta 22:00, 01 gru 2012

dajana napisał(a)
Tak Aniu ale tak długo nie pociągnie ,nie da się organizmu oszukać Jedyne miejsce gdzie mogłabym tak pracować to OGRÓD !! he,he wiem że ty też

Masz racje Dajanko ale z wiekiem to i praca w ogrodzie coraz bardziej męczy.Jeszcze się człowiek porywa aby coś więcej przekopać ,dzwignąć a tu niestety mimo radości trzeba już potem trochę odchorować.Ja się czasem tak napracuję ,na adrenalinie nie czując bulu ale zato w nocy nie wiadomo gdzie te ręce położyć .Niestety wszędzie można przedawkować.
Kondzio 22:01, 01 gru 2012

No tak pracowałem w ten sposób już cztery lata bez urlopu bo szef uważał że jak nie pracuje nie zarabiam a przesadził rozwalił mi dwa razy nos drzwiami bo miał pacjęta i chciał się popisać jak wchodziłem do gabinetu kopnął w nie i wyzywał nas od nierobów i tak dalej
akanta 22:11, 01 gru 2012

Kondzio napisał(a)
No tak pracowałem w ten sposób już cztery lata bez urlopu bo szef uważał że jak nie pracuje nie zarabiam a przesadził rozwalił mi dwa razy nos drzwiami bo miał pacjęta i chciał się popisać jak wchodziłem do gabinetu kopnął w nie i wyzywał nas od nierobów i tak dalej

To straszne Kondzio ,taki człowiek nie powinien mieć kontaktu z ludzmi.Sam powinien się leczyć.Czy wyciągniesz z tego konsekwencje.?To mobing -jak nic !
Kondzio 22:17, 01 gru 2012

Nie mam na to dowodów niestety ale mnie nauczył jednego zawsze może być lepiej
akanta 22:47, 01 gru 2012

Kondzio napisał(a)

To niedobry typ,ukierunkowany tylko na kasę.Tacy zawsze kiedyś nacinają się na kogoś kto ich rozumu nauczy.Dobrze więc ,że odszedłeś.Praca z takim "człowiekiem" to jak z wampirem energetycznym.,pewnie żle odbijała się na twoim zdrowiu i samopoczuciu.Na szczęście nie wszyscy są tacy.Zyczę ci więc aby los chronił cię przed takimi postaciami ,bo trudno tu powiedzieć ludzmi.
Kondzio 22:49, 01 gru 2012

akanta napisał(a)

To niedobry typ,ukierunkowany tylko na kasę.Tacy zawsze kiedyś nacinają się na kogoś kto ich rozumu nauczy.Dobrze więc ,że odszedłeś.Praca z takim "człowiekiem" to jak z wampirem energetycznym.,pewnie żle odbijała się na twoim zdrowiu i samopoczuciu.Na szczęście nie wszyscy są tacy.Zyczę ci więc aby los chronił cię przed takimi postaciami ,bo trudno tu powiedzieć ludzmi.
Zgadza się dzięki
dajana 23:17, 01 gru 2012

akanta napisał(a)

Musiałby na mnie trafić,, juz ja bym mu pokazała jak się szanuje pracowników .O zgrozo co za czasy ani szacunku ani kultury ,bezkarność, chamstwo .pazerność i zawiśc. Uwierz mi Kondzio ze walnęłabym mu tymi drzwiami prosto w tej łeb bez świadków udając ze go nie widziałam ,,dopiero bym się zwolniła z uśmiechem na ustach Nie wolno pozwolić nikomu sie w ten sposób traktować.To się w głowie wręcz nie mieści .
dajana 23:18, 01 gru 2012

Przepraszam Aniu że tak z doskoku ci odpisuje ale gotuję troszkę potraw na kilka dni i latam do garów
Janina 10:15, 02 gru 2012

dajana napisał(a)
Moja dzisiejsza praca ,pod gałązkami sosny ukryłam swoje róże .Teraz chyba nie zmarzną

Wcześniej oczywiście zrobiłam kopczyki

Fajnie pookrywałaś swoje róże,te gałązki sosnowe to wbijałaś w ziemię?Ja też wczoraj okrywałam ale agrowłókniną.Widzę że zrobiłaś wianek, ja też nie umiem robić, pewnie kupię gotowy.Pozdrawiam serdecznie.
dajana 10:29, 02 gru 2012

Witam Janinko ! Wstrzeliłam się idealnie z okryciem ,u mnie -6 ,szkoda ze tak mało śniegu Owszem wbijałam w ziemie tylko nowe są okryte leżącymi gałązkami Włókniną nigdy nie okrywałam gałęzie chyba są lepsze i skuteczniejsze ,Mój wianek mnie rozśmiesza juz go rozebrałam Nie kupię w sklepie bo uparta jestem i zrobie piękny tylko zdobędę ładne kółko ,jeszcze czas ) Co będziesz porabiała w zimie?