Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Czarodziejskie miejsce na ogród dajany

Czarodziejskie miejsce na ogród dajany

kitek81 08:27, 07 paź 2014

Kochana, ja jak zawsze wpadam jak po ogień, obiecuję poprawę, ale coś mi nie wychodzi
ale byłam i zostawiam ślad i podziwiam za ogrom pracy, jesteś moją bohaterką, bo wszystko robisz sama, własnymi rękami! Podziwiam i wiem, że nie spoczniesz na laurach, więc dużo sił i zdrowia życzę Pozdrawiam serdecznie :*
jola54 11:16, 10 paź 2014

Witaj Danusiu! kliknij choć słówko! długo Cię tu nie ma....pozdrawiam serdecznie...buziaki
yolka 11:38, 10 paź 2014

Tej chciałabym, abyś się do nas odezwała. Pozdrawiam serdecznie
yolka 12:36, 23 paź 2014

Tak długo Cie nie ma... Brakuje nam Ciebie . Pozdrawiam serdecznie
dorkow0 12:42, 23 paź 2014

Danuśka, odezwij się choć co jakiś czas... Ja Cię przytulam, buziaki zostawiam... Choć jestem tu od czasu do czasu, to przecież tęskno mi za Tobą...
Viola 22:06, 23 paź 2014

Dajano, moja siostro forumowa Za każdym razem jak widzę, że u Ciebie jakiś wpis, to lecę bo myślę, że to TY. A tu Cię nie ma Daj znać. Wszyscy tęsknią. Trzymaj się cieplutko
Viola 22:06, 23 paź 2014

Dajano, moja siostro forumowa Za każdym razem jak widzę, że u Ciebie jakiś wpis, to lecę bo myślę, że to TY. A tu Cię nie ma Daj znać. Wszyscy tęsknią. Trzymaj się cieplutko
dajana 09:18, 28 paź 2014

Kochane dziewczynki! bardzo was wszystkie przepraszam za milczenie Jesteście takie serdeczne dla mnie nie ukrywam ze ta serdeczność mnie ogromnie wzruszyła. Potrzebuję jej jak powietrza do życia ,a świadomośc tego że ktoś troszkę za mną tęskni jest cudownym uczuciem .Zajrzałam dzisiaj z pracy i tak miło i ciepło zrobiło się na mym sercu po przeczytaniu waszych słów. .Na prawdę wam mnie brakuje? Dlaczego milczę? to bardzo trudne do wytłumaczenia ,powiem tylko ze wiele zła się dzieje w mym życiu ,nie byłam w stanie funkcjonować normalnie .Towarzyszka ze mnie żadna w tym okresie, troszkę się wycofałam ,zamknęłam, musiałam pobyć ze sobą dłuższy czas .Składam się pomaleńku z tego co zostało jeszcze troszkę to potrwa, ale obiecuje ze już niebawem powrócę. Wszystkie WAS serdecznie ściskam i dziękuję za pamięć i dobre słowa .Jeszcze tydzień i wrócę z kwiatami i nowymi fotkami Pięknego tygodnia wam życzę
hanka_andrus 10:46, 28 paź 2014

Tobie Danusiu, też słonecznego tygodnia w ogrodzie i w sercu. Bo jak odczytuję mroczność jakaś u Ciebie.

Będzie dobrze. Uszy do góry!
Viola 13:41, 28 paź 2014

Życie nie szczędzi nikogo, dobrze jak ktoś jest obok i czeka z sercem pełnym życzliwości. Masz tutaj nas dużo, wszyscy Ci dobre myśli przesyłamy