Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Czarodziejskie miejsce na ogród dajany

Czarodziejskie miejsce na ogród dajany

zawitka 17:48, 08 lis 2014

Czekam
dajana 14:46, 16 lis 2014

Hej! to ja posyłam wam troszkę obrazków na przywitanie

Jako pierwszy cudna góra Żar gdzie zostałam porwana przez starszego syna aby oderwać się od rzeczywistości.W górach latał po raz pierwszy było sympatycznie .

Przygotowany do lotu

Leć synu ,leć i poczuj tę cudowną wolność jaką daje niebo

dajana 15:00, 16 lis 2014

A z ziemi posyłam wam moje śliczne trawki ,troszkę przebudowane rabaty i odrobinę zagospodarowanego miejsca przy tarasie

To moje nowe dzieło choć to tylko tymczasowe koryta przed obudowaniem kamieniem to i tak napracowałam się przy nich ogromnie.Nie wszystko jeszcze obsadzone .Przy gównym tarasie wsadziłam 10 róż, kto zgadnie jakie? to puste koryto planowałam obsadzić lawendą ,czy to dobry pomysł?

dajana 15:03, 16 lis 2014

Druga strona dosadzę jeszcze lawedę przy samym brzegu bo nic więcej się już nie zmieśći.

dajana 15:13, 16 lis 2014

Tej rabaty hortensjowej już nie ma ,zastąpiłam ją różami .W taki sposób mam ciąg róż wokół jadalni .Hortensje są w przed ogródku lepiej to wygląda

Wiecie jak kocham konie ,nie mam dla nich ostatnio czasu więc przyszły pod moją furtkę w odwiedziny

Kochane koniki

hanka_andrus 15:32, 16 lis 2014

Optymizmem powiało z nieba! A i spod domu juz nie widzę smutnej Dajanki.
Wszystko powoli się układa zgodnie z planami. Jeszcze tylko więcej wolnego czasu na ogród, ale to od wiosny, teraz przygotowanie do przetrwania zimowegoo kresu. Gratuluję efektów.
Powodzenia!
dajana 15:42, 16 lis 2014

Dzień dobry Hanusiu Nie planuję już niczego Haniu, biorę życie jak leci pokornie godząc się z planem z nieba .Smutek zostawiam dla siebie aby nikogo nie zarażać ,ale tęskno mi za ogrodami i czasami zaglądam dając wam znak że jeszcze jestem . Dziękuję za miłe słowa, życzę ci zdrówka przede wszystkim
AgnieszkaW 15:43, 16 lis 2014

Jak miło, że jesteś, a fotki świadczą o powrocie do normalności. Pozdrawiam Dajano
Sonka 15:48, 16 lis 2014

Cieszę się, że się odezwałaś.
nicol21 16:09, 16 lis 2014

Witam się w sympatycznym ogródku A Eden rose na pewno Ci się spodoba Mirella ma jej piękny okaz, on ma 8 lat i jest cudny, oblepiony kwiatem. Po zachwytach kupiłam i dla siebie i dla rodziców

Przesympatyczny ten Twój domek!
Ogród tworzący się: Okiełznać swoje setki pomysłów - ogród ze spadkiem na północ ************ Pozdrawiam i zapraszam - Ewelina ************ ***Booskop https://goo.gl/photos/jpY3wG37U7c9ALAf9 *** *** De tuinen van Appeltern https://goo.gl/photos/WrF6PWtCn53Gzswp6 *** *** *** formowanie cisów: https://photos.app.goo.gl/y72my2AfOaf4XKNq1 **** ***** Rotary Garden - Belgia - https://photos.app.goo.gl/iErs4Fi1dOEJ6Jls1 **** Stary ogródek: Mały ogródek, za i przed zabudową szeregową - Nicol21
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies