Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Czarodziejskie miejsce na ogród dajany

Czarodziejskie miejsce na ogród dajany

yolka 17:47, 17 sty 2015

Też czekam na nowiny. Pozdrawiam
yolka 14:15, 19 sty 2015

Dajanko, Ja nie krzyzykuję Tylko - Ania GorAna. zajrzyj do wątku "W kamiennym kręgu od początku" - strona 569, Ania wykrzyzykowała fragment swojego ogrodu, można porównac haft i zdjęcie. Niesamowite. Ja tez czekam na wiosne mimo, że u mnie zimy jeszcze nie ma, jakieś drobne przymrozki i szadź, nic poza tym. Zmęczona jestem, jakoś inaczej niz zwykle, ale cóż, pewnie wiek daje znać o sobie. Buziaki sle i zyczę ciepłej i szybkiej wiosny zyczę
zawitka 17:56, 19 sty 2015

Danusiu --- to dpoiero będzie ,jak pomalujesz swoje meble ,a jaka frajda , ja zrobiłam bład -- kupiłam nasza farbę , bo nie chciało mi sie czekać na angielska a trzeba było , bo dużo ładniej wyglada .ale co tam mnie chodziło o zabicie czasu

Jola --- ha ha Ty taka dzielna kobitka piszesz o wieku a gdzie tam głowa do góry

Nie zapomnij pokazać jak pomalujesz Pozdrawiam cieplutko
Bogdzia 19:13, 19 sty 2015

Dajanko macham. Wiosna bliziutko.
zawitka 06:52, 20 sty 2015

Zajrzyj do hobby
ewsyg 19:13, 20 sty 2015

Dajanko, ale mi się ciepło na sercu zrobiło. W młodości jeździłam konno. Przypomniały mi się stare dobre czasy spędzone w siodle. Tak zwiedzaliśmy Jurę. Jeździłam w stadninie w Zbrosławicach.

Achhhh

Ewik 20:47, 24 sty 2015

Witam noworocznie i z niecierpliwością czekam na Twoją nową rabatę różaną
dajana 11:46, 01 lut 2015

Odwiedzacie mnie jeszcze? dziękuje wam bardzo i serdecznie was wszystkie pozdrawiam Przepraszam ze mnie tak mało i nie odpowiadam na czas każdej z osobna .Mama juz troszkę silniejsza, ale cały mój czas jej przede wszystkim poświęcam .Ne jest to łatwa opieka ,ale matka jest tylko jedna .Dzisiaj świeci słoneczko ,a ja w marzeniach jak zawsze tworzę swój ogród Pojawiły sie u mnie krety ,dobre stworzonka bo wyczyszczą mi glebę z pędraków Wiem ze wielu z was ich nie lubi, ale mnie nie przeszkadzają Niestety jednego załatwił kot, było mi przykro ;(Od tamtego dnia koty wypuszczam jedynie póznym wieczorem. Nie będą ich więcej mordować .No cóż to nie ich wina, taką mają naturę niestety .Kiedy idę na spacer ze swoim psem wszyscy się śmieją bo za mną podążają trzy koty przysposobione i dwa obce przychodzące na miskę.Niezłą mam zgraję do karmienia są jeszcze dwa psy które tylko u mnie jedzą. Nie da się ich nie zauwazyc bo tak długo pod bramą szczekają aż wyjdę z pełną miską, po czym po merdają ogonem ,obsikają bramę i biegną dalej i tak każdego dnia .Kochają mnie zwierzęta i ja je kochałam od zawsze .Tyle moich radości na dzień dzisiejszy .Śmieję się do swoich marzeń ,mysli, nieba ,księzyca i gwiazd .Uśmiecham się też do was choć rzadko bywam na ogrodowisku to w sercu mam go każdego dnia .Pięknego dnia wam wszystkim zyczę i serdecznie pozdrawiam .
Gardenarium 12:03, 01 lut 2015

Rozśmieszyły mnie te trzy koty idące za psem

Instagram Ogrodowiska
malgocha1960 13:01, 01 lut 2015

Witaj Dajanko,fajnie,ze odezwałaś się.Zawsze potrafiłaś wszystko tak opisać ,że człowiek ma wrażenie,że to widzi.Spokoju przede wszystkim,musi los w końcu się uśmiechnąć.