Zuzka, masz prv. Faktycznie wziełaś się za to projektowanie I ciachnij znowu irgi, bo tamte padły;( a może coś pokombinujemy znowu z tą skarpą
Ja również stawiam na choinę kanadyjską, co prawda mam tylko 3 szt no u mnie szału z ogrodem nie ma ale sa cudne- choć jedna teraz coś żółknie. Jak będziesz chciała dam Ci namiar gdzie kupiłam.
Rany ale mnie tu dawno nie było.....
Patrzę na swoje plany z zeszłego roku i.... oczom własnym nie wierzę, że tyle zrobiłam w ciągu jednego sezonu- a to wszystko w wyjątkowo nieprzyjającym klimatycznie roku (u mnie ciągle lało) i z doskoku bo praca do późna i dwoje dzieci nie pozwala na długie przebywanie w ogródku. Zdjęć mam niestety niewiele ale już coś szukam.
Clematis- myślałam, że przy robieniu tarasu panowie mi go zabetonowali a on przeżył, odbił i zakwitł, o tak
kocimętka niezmordowana
kącik przy huśtawce
wrzosowisko
planowana rabatka przed borówkami
miejsce ogniskowe obsadzone
Doczekałam też zaśłonięcia studni- kratka jest podporą dla jeżyn, w tym roku dosadzę przed nią jakieś bylinki, żeby zasłonić mało atrakcyjne nóżki
rabatki zachodnie
widok domu od strony ogrodu
żurawka (jedna z wieeelu)
Witam, ale u Ciebie przepieknie A skarpa, która na początku była Twoją zmorą okazała sie teraz pewnie Twoją chlubą Po zdjeciach widać najbardziej jak zmieniają sie nasze ogrody, a na przestrzeni dwóch lat Twój wygląda super
Mam pytanie, co posadziłaś w donicach z kratką, które masz na tarasie (o ile sie nie myle są na zdjeciu z pierwszej strony). Też mam dwie a pomysłu wcale...