WOW! No to już projekt całą gębą! Wielkie dzięki! Dzięki, dzięki!
Natychmiast kupuję pomysł, żeby mi z konewki coś zwisało. Takie proste, a genialne! Nie wiem czy chcę aż tak symetrycznie wszystko. Ja to chyba za bardzo nie pasuję do takiego porządku. Wydaje mi się, że przytnę derenia tego po lewej w kulę, ale tego drugiego raczej zostawię trochę rozczochranego choć oczywiście nie aż tak jak w tej chwili.
Człowiek to tak wszystko sam, a tymczasem jak kilka mądrych osób poradzi to od razu lepiej!
Dziewczyny - bardzo wam dziękuję!
Witaj Bogda! Uroczy awatarek. Ta trawka to Pennisetum Setaceum Rubrum. Uprzedzając pytania - nie zimuje, trzeba ją zabrać do domu, garażu, albo potraktowac jak jednoroczną. Ja wkopałam do ziemi w donicach i jak będzie mróz to zabiorę do domu. Pozdrawiam
Derenia wyprowadzić w kopułę, jak będziesz ciąć czubki to się zagęści i nie będzie taki równiutki tylko lekko poczochrany...trawki bordowe na prawą stronę, a w przerwy między bukszpanami żurawkę palace purple
Ha! Nie miała baba kłopotu, to zawezwała konsultantów I co ja teraz biedna wybiorę? Co jedno to lepsze! Dereń-kopuła bardzo mi się podoba! Z żurawkami muszę się przespać. Nie wiem czy nie za gęsto będzie wszystkiego. Ale może wcale nie? Wygląda kusząco Dzięki Ana! Twoja kreatywność nie zna granic! Super!
Kochana, jak to nie mieszam? Toż ja po to prosiłam o pomoc, żeby jak najwięcej od Was pomysłów ściągnąć! Za ostateczny efekt i tak ja będę odpowiedzialna przed M i historią. I już wiem, że sporo tych pomysłów zawłaszczę! To była bardzo udana sesja konsultacyjna! Jak jeszcze coś Ci wpadnie do głowy to ja z otwartymi ramionami!