A i my będziemy miec uciechę, bo przecież będzie fotorelacja! pamiętajcie o naładowanych bateriach! teraz tylko pogoda niech się ustatkuje i już będzie fajnie
Celinko - tu masz link do strony: http://www.ecostyle.nl/?CategoryID=200&ArticleID=97 .
W Polsce chyba nie ma tych produktów, ale są w Austrii i Danii na przykład. Ja Ci mogę podesłać, ale pewnie z 10euro taka przesyłka będzie kosztować, zależy jak duże opakowanie jeszcze. Ale gdybyś chciała to nie ma problemu.
Agatko!
dziękuję za info!
Jeśli jest w Austrii to nie ma problemu! Myślę,że może uda mi sie go zdobyć ,bez przesyłki
Hm... szkoda, że u nas nie można dostać takiego super "rozkładacza" do resztek trawy, u mnie by się przydał. Ostatnio nie dosyć, że walczę z chwastnicą to mój M chciał dobrze i popalił trawę nawozem. Teraz pomagają mi deszcze, ale żółte plamy jeszcze pobędą. Już tak chciałam żeby był ładny, że nawet za swoją sunią ganiam z konewką jak ze spłuczką
Sunia na trawniku to jest problem. Do nas przychodziła sunia sąsiadów, bardzo miła, ale własnie zasilała mi trawnik więc uszczelniliśmy ogrodzenie. A co to jest chwastnica?