Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród w Holandii

Ogród w Holandii

Milka 16:37, 12 lip 2012

A i my będziemy miec uciechę, bo przecież będzie fotorelacja! pamiętajcie o naładowanych bateriach! teraz tylko pogoda niech się ustatkuje i już będzie fajnie
agata_chrosc... 16:41, 12 lip 2012

Byle do sierpnia zatem!
Milka 17:10, 12 lip 2012

Celina 21:22, 12 lip 2012

Celinko - tu masz link do strony: http://www.ecostyle.nl/?CategoryID=200&ArticleID=97 .
W Polsce chyba nie ma tych produktów, ale są w Austrii i Danii na przykład. Ja Ci mogę podesłać, ale pewnie z 10euro taka przesyłka będzie kosztować, zależy jak duże opakowanie jeszcze. Ale gdybyś chciała to nie ma problemu.

Agatko!
dziękuję za info!
Jeśli jest w Austrii to nie ma problemu! Myślę,że może uda mi sie go zdobyć ,bez przesyłki
Madzenka 21:37, 12 lip 2012

irena_milek napisał(a)

O! No to ja się strasznie cieszę! Atrakcje się znajdą a byczyć najlepiej sie nad morzem, gdzie też blisko. Jakbyś znalazła holcus mollis jackdow's cream - 10szt. i carex conica snowline - 8szt - to by dopiero było super! Monika też się zgodziła przywieźć, ale jeszcze nie wie kiedy przyjadą więc gdybyście byli wcześniej to sama wiesz - człowiek doczekać się nie może!!! I Florovit z chęcią wypróbuję, bo już sie tyle o nim naczytałam, że musowo!
Ale fajnie!

oj, Agatko, u ciebie dzieje się i gości w dom zjedzie chyba i wspólne sadzenie, aż się człowiek usmiecha od ucha do ucha, super

Będziemy zazdraszczać
agata_chrosc... 21:45, 12 lip 2012

Celina napisał(a)

Celinko - tu masz link do strony: http://www.ecostyle.nl/?CategoryID=200&ArticleID=97 .
W Polsce chyba nie ma tych produktów, ale są w Austrii i Danii na przykład. Ja Ci mogę podesłać, ale pewnie z 10euro taka przesyłka będzie kosztować, zależy jak duże opakowanie jeszcze. Ale gdybyś chciała to nie ma problemu.

Agatko!
dziękuję za info!
Jeśli jest w Austrii to nie ma problemu! Myślę,że może uda mi sie go zdobyć ,bez przesyłki

No trzymam kciuki!
agata_chrosc... 21:47, 12 lip 2012

Marzenko, zamiast zazdraszczać zabierz koleżanki i też wpadnijcie
JulkAd 22:17, 12 lip 2012

Hm... szkoda, że u nas nie można dostać takiego super "rozkładacza" do resztek trawy, u mnie by się przydał. Ostatnio nie dosyć, że walczę z chwastnicą to mój M chciał dobrze i popalił trawę nawozem. Teraz pomagają mi deszcze, ale żółte plamy jeszcze pobędą. Już tak chciałam żeby był ładny, że nawet za swoją sunią ganiam z konewką jak ze spłuczką
agata_chrosc... 22:25, 12 lip 2012

Sunia na trawniku to jest problem. Do nas przychodziła sunia sąsiadów, bardzo miła, ale własnie zasilała mi trawnik więc uszczelniliśmy ogrodzenie. A co to jest chwastnica?
Milka 12:39, 13 lip 2012

Pokaż swoją szkarłatkę, czy wywaliłaś wszystkie? wiesz jak ludzie walczą aby ja zdobyć? wiele osób potraciło, bo im wymarzłą, a ty masz farta