Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród w Holandii

Ogród w Holandii

JulkAd 09:09, 04 sie 2012

Miłego dnia Agatko, dzisiaj u mnie słoneczko więc nastepny dzień jałowce, zdrówka życzę, choć myślę, że u Ciebie już znacznie lepiej z "rusztowaniem"
agata_chrosc... 15:52, 04 sie 2012

Ana napisał(a)

Agatko Różyczka z blond włoskami najładniejsza, co do pozyskanych umiejętności - to nie może być inaczej wszak Holandia słynie z dwóch kółek...no i pięknych Kwiatuszków

Otóż to! Pora była najwyższa się nauczyć

wow, jak szybko takie umiejętności!! moja Tuska nadal na czterech kółkach

Moja nie ma wyjścia! Musi
agata_chrosc... 15:53, 04 sie 2012

Marzena2007 napisał(a)

Marzenko, jesteś zawsze witana z otwartymi ramionami, ale Floriady w przyszłym roku w maju to już nie będzie. Ale będą inne atrakcje - bez obawy.
Mistrzostwa to z tego ćwiczenia obawiam się nie będzie, ale warto próbować. Ostatnio nawet jakby bardziej się stara

A to się cieszę i nie martw się automatycznie będzie dwujęzyczna teraz pewnie ma mnóstwo kontaktu z rówieśnikami ale jak przyjedzie do Polski to natychmiast będzie mówić po polsku

Obyś miała rację!
agata_chrosc... 15:54, 04 sie 2012

Marzena2007 napisał(a)

Marzenko, a co jest w maju? Jakaś wystawa, czy tak sobie chcesz przyjechać?

Gabi od lat marzę o wyjeździe do Keukenhof. Pytanie czy weekend majowy to ciut nie za późno??.

Może być za późno. To bardzo zależy od pogody. W tym roku jeszcze spokojnie można było jechać. Ale gdyby wiosna była ciepła, jak 2 lata temu, to w maju już praktycznie prawie nic nie ma. Lepiej jednak w kwietniu. Ale w maju można obejrzeć np. Appeltern - choć to z kolei raj bylinowy i najlepiej w lecie ALe coś na pewno będzie.
agata_chrosc... 15:56, 04 sie 2012

JulkAd napisał(a)
Miłego dnia Agatko, dzisiaj u mnie słoneczko więc nastepny dzień jałowce, zdrówka życzę, choć myślę, że u Ciebie już znacznie lepiej z "rusztowaniem"

Julita dzięki za "bezinteresowne" podtrzymywanie mnie na duchu. Niestety dziś jakby gorzej. Za dużo wczoraj rzeczy robiłam i się kręgosłup zbuntował. Zdaje się, że uważa, że za wcześnie. No to teraz tylko leniuchuję. Odstawię też na jakiś czas komputer bo to nie jest najlepsza pozycja dla kręgosłupa. Ale wrócę! Bez obaw
JulkAd 19:32, 04 sie 2012

agata_chroscicka napisał(a)

Julita dzięki za "bezinteresowne" podtrzymywanie mnie na duchu. Niestety dziś jakby gorzej. Za dużo wczoraj rzeczy robiłam i się kręgosłup zbuntował. Zdaje się, że uważa, że za wcześnie. No to teraz tylko leniuchuję. Odstawię też na jakiś czas komputer bo to nie jest najlepsza pozycja dla kręgosłupa. Ale wrócę! Bez obaw

No to czekać cierpliwie będę na wieści od Ciebie, odpoczywaj zatem
Tak do końca bezinteresowna nie jestem - liczę na Twoje wsparcie przy swoich realizacjach ogrodowych
eliza3 18:24, 05 sie 2012

Wpadłam z rewizytą i czytam o nadwyrężeniu kręgosłupa. Życzę więc zdrówka i błogiego lenistwa w ogródku pod drzewami. Pozdrawiam.
agata_chrosc... 18:56, 05 sie 2012

Julita - robię co mogę czyli w tym przypadku staram się nie robić nic. Mam nadzieję, że nie będzie to trwało długo. A pomogę zawsze chętnie, obym tylko potrafiła
agata_chrosc... 18:57, 05 sie 2012

Eliza - dzięki, to właśnie robię
Anita1978 09:21, 06 sie 2012

Wracaj do zdrowia!!!