Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród w Holandii

Ogród w Holandii

Ana 20:23, 06 sie 2012

a pleć plec

nieee no ja "na kasę" rehabilitanta to nie dostałam...pwnie musiałabym czekać z pól roku w ty mstanie Byl rehabilitant "za kasę"...ale złote ręce
agata_chrosc... 20:26, 06 sie 2012

No to tak - zwykły robotnik bierze tu 60 euro za godzinę (holenderski, bo polski 15 euro), to taki wykwalifikowany rehabilitant to pewnie ze 200 najmarniej. No to ja od razu pójdę się na tory położyć!
Ana 20:33, 06 sie 2012

uuu...to niefajnie a nie da się znależć rehablilitanta z Pl?
agata_chrosc... 20:36, 06 sie 2012

Wiesz co, po doświadczeniu z robotnikami z PL, to chyba nie będę zdrowiem ryzykować. To znaczy w Polsce bym oczywiście poszła (nawet chodziłam i był super!), ale mam wrażenie, że tu jednak tacy mniej udani przyjeżdżają.
EPODLAS 21:10, 06 sie 2012

Agato, życzę aby twój kręgosłup, jak najszybciej wrócił do normy. Zdrówko doceniamy wtedy jak coś szwankuje. A w ogrodzie zdrowy kręgosłup to podstawa. A tak wogóle wpadłam do ciebie, bo zawsze ciekawe rzeczy pokazujesz.. Pomysłowa z ciebie kobitka.
JulkAd 21:13, 06 sie 2012

agata_chroscicka napisał(a)
Wiesz co, po doświadczeniu z robotnikami z PL, to chyba nie będę zdrowiem ryzykować. To znaczy w Polsce bym oczywiście poszła (nawet chodziłam i był super!), ale mam wrażenie, że tu jednak tacy mniej udani przyjeżdżają.

no to ćwiczenia Ci zostają, rano przed codziennymi obowiązkami

http://www.milmed.ovh.org/kr_ledzwiowy_1.htm
JulkAd 21:16, 06 sie 2012

Agatko wiem, że to pomaga, ale czasu potrzeba, ale zacznij od spokojniejszych ćwiczeń. Jak przejdzie ból to koniecznie ćwicz codziennie.
agata_chrosc... 22:22, 06 sie 2012

EPODLAS napisał(a)
Agato, życzę aby twój kręgosłup, jak najszybciej wrócił do normy. Zdrówko doceniamy wtedy jak coś szwankuje. A w ogrodzie zdrowy kręgosłup to podstawa. A tak wogóle wpadłam do ciebie, bo zawsze ciekawe rzeczy pokazujesz.. Pomysłowa z ciebie kobitka.

Dzięki Bożenko. Na razie przerwa w pokazywaniu! ALe co się odwlecze to nie uciecze
agata_chrosc... 22:23, 06 sie 2012

Julitka dzięki za link, juz sobie obiecałam, że będę ćwiczyć. Byle wróciło do jakiej takiej normalności!
Ana 22:39, 06 sie 2012

Tylko najgorsze jest to, że w tak ostrym stanie nie powinnaś ćwiczyc sama - powinien porozciągać Cię rehabilitant i rozmasowac zblokowane mięśnie i nerwy na poczatek...bo cwicząc mozesz zrobić sobie teraz krzywdę...