Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród w Holandii

Ogród w Holandii

JulkAd 18:31, 02 paź 2012

No to była zachęta...teraz czekam na ciąg dalszy
Kondzio 20:36, 02 paź 2012

zostawiam slad
beta 20:56, 02 paź 2012

Kuklik napisał(a)
Witaj, Agatko, kocham Twoją pięknotkę...pozdrów ją serdecznie
Donoszę również, że pigwowców mam dwa krzaki, pierwsze słyszę żeby się rozłaziły Grzecznie rosną już z 5 lat, odrostów nie ma. Za to dżemy i nalewki w spiżarni owszem Ja robię dżemy pół na pół z jabłkami, a mój mąż nalewki nie wiem z czym, ale są boskie
Specjalnie dla Ciebie fotka z dżemem pigwowym

to wygląda rewelacyjnie, niezwykle smakowicie
beta 20:58, 02 paź 2012

agata_chroscicka napisał(a)
kilka migawek nowej rabaty, ale widok z boku, a nie na wprost. Taka zachęta

Agatka tajemnicza jesteś

w napięciu trzymasz

ale TO wygląda intrygująco i juz mi sie podoba

pokaż coś jeszcze
Milka 07:49, 03 paź 2012

zachętę obejrzałam, czy będzie ciąg dalszy?
zuza12 13:06, 03 paź 2012

No to dalej Agato, bo niecierpliwe jesteśmy.
AniaDS 13:45, 03 paź 2012

A co tak ładnie na fioletowo kwitnie?
Zachęta zachęcająca Agatko
agata_chrosc... 19:11, 03 paź 2012

Julita, Beta, Irenka, Zuza, Ania - sama juz się niecierpliwię, bo miałam dzisiaj skończyć, a tymczasem od rana leje i to chwilami jakby chciało wszystko zalać. Obawiam sie, że na lepsza pogodę trzeba poczekać. A kiedy ona łaskawie nadejdzie? Nie mnie rozstrzygac
Na pociechę znowu dokupiłam cebul - chyba ich już w sumie ze 400 mam - no i kto to będzie sadził? A to jeszcze nie wszystko - co najmniej ze 150 jeszcze musze mieć. Szafirków i krokusów nie liczę bo to drobnica taka, same tulipany i troche żonkili. Oraz dopadłam przecenionego ze względu na coroczne przekształcanie centrum ogrodowego w jarmark bozonarodzeniowy, klona palmowego, takiego postrzepionego za jedyne 5 euro czyli 20 złociszy! I to lubie najbardziej Sprzedaja wszystko na pniu bo musza miec miejsce na te wszystkie świecidełka, dekoracje, wianki, lampki i choinki. Nic , tylko czaic sie na okazję
Pozdrawiam wszystkich i mam nadzieję do szybkiego
JulkAd 19:21, 03 paź 2012

agata_chroscicka napisał(a)
Julita, Beta, Irenka, Zuza, Ania - sama juz się niecierpliwię, bo miałam dzisiaj skończyć, a tymczasem od rana leje i to chwilami jakby chciało wszystko zalać. Obawiam sie, że na lepsza pogodę trzeba poczekać. A kiedy ona łaskawie nadejdzie? Nie mnie rozstrzygac
Na pociechę znowu dokupiłam cebul - chyba ich już w sumie ze 400 mam - no i kto to będzie sadził? A to jeszcze nie wszystko - co najmniej ze 150 jeszcze musze mieć. Szafirków i krokusów nie liczę bo to drobnica taka, same tulipany i troche żonkili. Oraz dopadłam przecenionego ze względu na coroczne przekształcanie centrum ogrodowego w jarmark bozonarodzeniowy, klona palmowego, takiego postrzepionego za jedyne 5 euro czyli 20 złociszy! I to lubie najbardziej Sprzedaja wszystko na pniu bo musza miec miejsce na te wszystkie świecidełka, dekoracje, wianki, lampki i choinki. Nic , tylko czaic sie na okazję
Pozdrawiam wszystkich i mam nadzieję do szybkiego

Agata już się szykują do świąt...ja chcę lata
AniaDS 19:27, 03 paź 2012

Przecież śwęta też piękne .