Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród w Holandii

Ogród w Holandii

monteverde 23:13, 29 wrz 2012

Życzę Agatko, aby dziecioki, Ciebie nie wymęczyły, miłego weekendu i kinderbalu a pigwowca warto posadzić, nawet gdzieś w kącie dla choćby samych owocków
JulkAd 18:27, 30 wrz 2012

I jak przeżyłaś nalot latorośli?
andziulka 19:29, 30 wrz 2012

Agatko, super płot! Masz piękną drogę spacerową
Pozdrawiam cieplutko
agata_chrosc... 09:38, 01 paź 2012

monteverde napisał(a)
Życzę Agatko, aby dziecioki, Ciebie nie wymęczyły, miłego weekendu i kinderbalu a pigwowca warto posadzić, nawet gdzieś w kącie dla choćby samych owocków

Dzięki Aniu! Jakoś udało sie przezyć. ALe trawa stratowana. Trzeba bedzie jakąś regeneracje przeprowadzić. A pigwowca chetnie bym wsadziła, co prawda u mnie kąty tez pozajmowane, ale może z warzywami? On duzy rośnie?
agata_chrosc... 09:41, 01 paź 2012

JulkAd napisał(a)
I jak przeżyłaś nalot latorośli?

Przezyłam, ale ledwo Najgorsze, że z jakichs tajemniczych przyczyn Tessa koleguje się tylko z chłopakami i na urodziny tez prawie samych chłopaków zaprosiła. A taka gromada czerolatków to jest tykająca bomba - nigdy nie wiesz kiedy wybuchnie. Jednego w ostatniej chwili z ogrodzenia zdjęliśmy bo zaraz by już był u sąsiadów. Bili się, kwiatki wyrywali, no sądny dzień. Ale Tessa szczęśliwa bo ją adorują, zabawki podtykają i sie o nią biją , a ona uwagi na nich nie zwraca i ucieka Można skonać ze smiechu
agata_chrosc... 09:42, 01 paź 2012

andziulka napisał(a)
Agatko, super płot! Masz piękną drogę spacerową
Pozdrawiam cieplutko

Witaj Andziulko Świetnie, że wpadłaś. A ja dawno u Ciebie nie byłam, ale mam usprawiedliwienie. Zaraz lecę zobaczyć co nowego!
noemi 10:00, 01 paź 2012

agata_chroscicka napisał(a)
zazwyczaj nie przepadam za takimi minimalistycznymi formami, nigdzie, a juz w ogrodach to w szczególności, ale w tym jest coś klasycznego. moim zdaniem wyjątkowo udane

o bardzo mi się podoba , w donicy można zmieniać kompozycje a baza jest śliczna .... ostatnio oglądałam przedogródki w Holandii przez google street View
Ana 11:10, 01 paź 2012

Cześć Agatko Nadrabiam zaległości, oj spooro mam tego Płot swietny, już przebieram nogami czekając na preriową rabatę

Jak torcik Tessy???
agata_chrosc... 12:36, 01 paź 2012

noemi napisał(a)

zazwyczaj nie przepadam za takimi minimalistycznymi formami, nigdzie, a juz w ogrodach to w szczególności, ale w tym jest coś klasycznego. moim zdaniem wyjątkowo udane

o bardzo mi się podoba , w donicy można zmieniać kompozycje a baza jest śliczna .... ostatnio oglądałam przedogródki w Holandii przez google street View

Cześć Magda, zaglądałam do Ciebie, ale tam taka bura mózgów, że wolałam się nie wtrącać. będę podziwiać efekt końcowy
A przedogródki podobały się
pozdrowienia
agata_chrosc... 12:42, 01 paź 2012

Ana napisał(a)
Cześć Agatko Nadrabiam zaległości, oj spooro mam tego Płot swietny, już przebieram nogami czekając na preriową rabatę

Jak torcik Tessy???

Ana, jak miło Cie znowu widzieć. Mam nadzieję, że powolutku idzie u Was do przodu
A rabata juz częściowo posadzona, ale większość jeszcze w doniczkach. Dziś troche zrobię, jutro pewni enie bo dziecko cały dzień w domu, ale w środę powinnam skończyć

A torcik tym razem zrobiłam tradycyjny bo te wszystkie wypadki po drodze plus akcja "płot" wymusiły pewne ustepstwa na rzecz osczędności czasu. W wiesz jak to jest jak się cos pierwszy raz robi - zawsze dłużej zejdzie niż rutynowe działania. Na szczęście tort był przynajmniej dobry i szybko zniknął. ALe w przyszłym roku to juz musowo zrobię jakieś cukiernicze arcydzieło I mam nadzieję, że w międzyczasie przyjedziesz wreszcie i zrobisz mi przyspieszony kurs z robienia tortów
Ściskam mocno