Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród w Holandii

Ogród w Holandii

ewalm 23:30, 21 paź 2012

Witaj Agatko
EPODLAS 23:35, 21 paź 2012

Agatko, fajnie że tak miło upłynął ci czas w Polsce. Córcia śliczna. No i trafiłaś na piękną pogodę.Mam nadzieję, że będziesz miała jeszcze dużo ogrodniczych spotkań w Polsce. Ogrodnicy, to przyjaźni ludzie.
Martek 23:42, 21 paź 2012

To u Weroniki taki śliczny,romantyczny domek ...
Spotkania są miłe ,a że krótkie tym bardziej będą kolejną inspiracją do dalszych wypraw i powrotów
agata_chrosc... 09:45, 22 paź 2012

Enya73 napisał(a)
Witaj Agatko, jak miło było Cię zobaczyć na zdjęciach z córeczką

Witaj Enya
agata_chrosc... 09:46, 22 paź 2012

Bogdzia napisał(a)
To pierwsze ogrodowiskowe spotkania za Tobą. Pewnie będą następne jak znów zawitasz do Polski. Pozdrawiam serdecznie.

Mam nadzieję Bogdziu, a przede wszystkim mam nadzieję, że kiedyś uda mi się zobaczyć Twój przepiękny ogród Serdecznie pozdrawiam.
agata_chrosc... 09:51, 22 paź 2012

Przetacznik napisał(a)
Nareszcie, bo mimo, że w realu siedziałaś na przeciw mnie przy stole ( niesamowite! ) to stęskniłam się za Twoją obecnością w komputerze ; )
Dziewczyny z Holandii były roześmiane, pełne energii, uważne i serdeczne, sama sobie zazdroszczę takich gości : D
Jeszcze raz dziękuję za spotkania!

Weroniko, cóz tu odpowiedzieć na takie słowa. To ja bardzo dziekuję, że pokazałas nam swój niezwykły ogródek, że zabrałaś nas do zoo i za naleśniki i konfitury. A Tessa dziekuje Zosi i Jasiowi za to, że tak fajnie się nią zajęli i tyle nowych rzeczy jej pokazali. To były bardzo miłe spotkania
A teraz znowu z przyjemnością będę sobie Twoje piękne zdjęcia oglądac i pogadamy sobie wirtualnie
agata_chrosc... 09:53, 22 paź 2012

monteverde napisał(a)
Witaj Agatko na wątku, widzę, że pobyt w Polsce minął Tobie bardzo milo, oglądałam fotki z każdego spotkania, no i wreszcie Ciebie poznałam przynajmniej wirtualnie Bardzo ładna córcia

Witaj Aniu W Polsce rzeczywiście było wspaniale, szkoda, że tak krótko. ALe przyjedziemy przecież znowu. I może uda nam się także spotkac w prawdziwym świecie Serdeczne pozdrowienia
agata_chrosc... 09:56, 22 paź 2012

GabiK napisał(a)
Agatko, ja, tak jak Weronika, cieszę się, że jesteś już w komputerze.
Dziękuję za wizytę i do następnego razu.

To ja dziękuję, że przyjęłas nas w swoim domu i że dzięki Tobie mogłam tez odwiedzić Danusię. Czekam na całą waszą Trójkę w Holandii. Pozdrawiam serdecznie
agata_chrosc... 09:56, 22 paź 2012

ewalm napisał(a)
Witaj Agatko

Witaj Ewo, przywiozłam Ci pozdrowienia od Warszawy
agata_chrosc... 09:58, 22 paź 2012

EPODLAS napisał(a)
Agatko, fajnie że tak miło upłynął ci czas w Polsce. Córcia śliczna. No i trafiłaś na piękną pogodę.Mam nadzieję, że będziesz miała jeszcze dużo ogrodniczych spotkań w Polsce. Ogrodnicy, to przyjaźni ludzie.

święte słowa Bożenko. A kto wie, może i w okolice Torunia któregoś dnia zajedziemy. Na pewno chciałabym, żeby Tessa zobaczyła to piękne miasto. Pozdrawiam bardzo ciepło