Agatko, fajnie że tak miło upłynął ci czas w Polsce. Córcia śliczna. No i trafiłaś na piękną pogodę.Mam nadzieję, że będziesz miała jeszcze dużo ogrodniczych spotkań w Polsce. Ogrodnicy, to przyjaźni ludzie.
Weroniko, cóz tu odpowiedzieć na takie słowa. To ja bardzo dziekuję, że pokazałas nam swój niezwykły ogródek, że zabrałaś nas do zoo i za naleśniki i konfitury. A Tessa dziekuje Zosi i Jasiowi za to, że tak fajnie się nią zajęli i tyle nowych rzeczy jej pokazali. To były bardzo miłe spotkania
A teraz znowu z przyjemnością będę sobie Twoje piękne zdjęcia oglądac i pogadamy sobie wirtualnie
Witaj Aniu W Polsce rzeczywiście było wspaniale, szkoda, że tak krótko. ALe przyjedziemy przecież znowu. I może uda nam się także spotkac w prawdziwym świecie Serdeczne pozdrowienia
To ja dziękuję, że przyjęłas nas w swoim domu i że dzięki Tobie mogłam tez odwiedzić Danusię. Czekam na całą waszą Trójkę w Holandii. Pozdrawiam serdecznie
święte słowa Bożenko. A kto wie, może i w okolice Torunia któregoś dnia zajedziemy. Na pewno chciałabym, żeby Tessa zobaczyła to piękne miasto. Pozdrawiam bardzo ciepło