Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród w Holandii

Ogród w Holandii

Ana 20:35, 23 kwi 2013

Gardenarium napisał(a)
Chodzi mi po głowie zlot w jakimś ogrodzie w Holandii, to by dopiero było

oj, to by było cudnie Będę negocjować z M!
20:36, 23 kwi 2013
już lepiej wycieczkę autokarową po Holandii zaplanować moim zdaniem, coś na wzór tych wyjazdów angielskich przynajmniej na spokojnie wszyscy sie nagadają, na zdjęciach nawet widać jak buzie się im nie zamykają

zdjęcia super

agata_chrosc... 21:04, 23 kwi 2013

Gardenarium napisał(a)
Chodzi mi po głowie zlot w jakimś ogrodzie w Holandii, to by dopiero było

najlepiej w moim a poważnie - jak się Danusiu domyślasz jestem "za" obydwoma rękoma! Pomysł objazdu tez jest dobry. Nawet w mojej najbliższej okolicy kilka ogrodów do obejzenia by się znalazło (Irenka i Zygmunt świadkami) , a w całej Holandii no to sama wiesz
Będę trzymała kciuki żeby pomysł wypalił i czekam na Twoją wizytę niezaleznie od tego
agata_chrosc... 21:05, 23 kwi 2013

Ana napisał(a)

oj, to by było cudnie Będę negocjować z M!

to Ty zaraz zacznij te negocjacje - może od razu się zgodzi?
agata_chrosc... 21:06, 23 kwi 2013

eee_taam napisał(a)
już lepiej wycieczkę autokarową po Holandii zaplanować moim zdaniem, coś na wzór tych wyjazdów angielskich przynajmniej na spokojnie wszyscy sie nagadają, na zdjęciach nawet widać jak buzie się im nie zamykają

zdjęcia super

dobry pomysł! każdy pretekst dobry, żeby wpaść do Holandii
Bogdzia 21:12, 23 kwi 2013

Pięknie już było ale jak my będziemy też musi byc pięknie.Pozdrówka Agatko.
Enya73 21:27, 23 kwi 2013

Agatko, wróciliśmy szczęśliwie do domu. W niedzielę zwiedzaliśmy Haarlem. Piękne miasto. Bardziej kameralnie, niż w Amsterdamie. Była tam jakaś niesamowita wystawa kwiatowa w formie rzeźb. Może orientujesz się, jakie to było święto.
Jeszcze raz wielkie dzięki za poświęcony czas i fajne spotkanie No i miłe przyjęcie nas w swoim domku, gdzie mogliśmy poznać lepiej Ciebie i Twoją rodzinę Jesteś wg mnie nietuzinkową i bardzo ciekawą osobą. Podziwiam Cię za Twe wybory i odwagę Wiesz, co mam na myśli W weekend zabieram się za Kontener
I podaj mi na priv adres mailowy, to Ci prześlę zdjęcia ze spotkania i z ogrodów japońskich.
Pozdrawiam serdecznie
agata_chrosc... 21:30, 23 kwi 2013

popcarol napisał(a)
Agatko super spotkanie! pozdrawiam!!

pozdrawiam Karola. Może wpadniecie do mnie jak będziecie w Keukenhof? To jest godzina drogi, a jak dobrze pójdzie to i 40 min
agata_chrosc... 21:30, 23 kwi 2013

Bogdzia napisał(a)
Pięknie już było ale jak my będziemy też musi byc pięknie.Pozdrówka Agatko.

na pewno będzie I zapraszam do mnie - to nie jest daleko
agata_chrosc... 21:32, 23 kwi 2013

Enya73 napisał(a)
Agatko, wróciliśmy szczęśliwie do domu. W niedzielę zwiedzaliśmy Haarlem. Piękne miasto. Bardziej kameralnie, niż w Amsterdamie. Była tam jakaś niesamowita wystawa kwiatowa w formie rzeźb. Może orientujesz się, jakie to było święto.
Jeszcze raz wielkie dzięki za poświęcony czas i fajne spotkanie No i miłe przyjęcie nas w swoim domku, gdzie mogliśmy poznać lepiej Ciebie i Twoją rodzinę Jesteś wg mnie nietuzinkową i bardzo ciekawą osobą. Podziwiam Cię za Twe wybory i odwagę Wiesz, co mam na myśli W weekend zabieram się za Kontener
I podaj mi na priv adres mailowy, to Ci prześlę zdjęcia ze spotkania i z ogrodów japońskich.
Pozdrawiam serdecznie

Anita - ciesze się, że mogliśmy się spotkać. Bardzo było nam miło, że do nas wpadliście. Mam nadzieję, że wizyta w Amsterdamie choć trochę Wam sie podobała choć przewodnik ze mnie kiepski. Będę bardzo wdzięczna za zdjęcia bo mi wszystkie wcięło Sama nie wiem jak to zrobiłam, ale wcięło! Pozdrowienia dla Wacka i mam nadzieję, że się jeszcze zobaczymy