Agata! ale cebulowych! ja jestem zachwycona...u mnie dopiero purissima pokazuje główki - może jutro je rozchyli...reszta tulipanów jeszcze liściasta...muszę poczekać
Agata witam Ale się u Ciebie działo - zazdraszczam mega pozytywnie Widać fajnie spędziliście ten czas Pozdrawiam
Agatko świetne zdjęcia A Ania niesamowicie uchwyciła Twój ogród! Piękne cebulowe! A purissima zachwycające, muszę gdzieś kiedyś kupić pozdrawiam!
Nie było mnie u Ciebie Agatko dosyć długo i o mało nie przegapiłam takiego spotkania. Piękne zdjecia wątku holenderskim. W Twoim ogrodzie tez piękne kolory. Pozdrawiam
Ja już jeżdzę tyle lat i po kilka razy w roku, Holandia to dla mnie nr 2 po Anglii, kiedyś może będę więcej w Holandii. Thalia piękne, moje ulubione, a te dziwolągi pomarańczowe są piękne Ja też mam nieszczęście do zamiany kolorów. Pozdrawiam Agatko ciepło. Cudnie, te konewki, gadżety - to właśnie wykupuję w Holandii
Danusiu, następna wyprawa wspólna
Ogród jak dla mnie marzenie. moje jeszcze nie spełnione. Tylko przez 3 lata miałam i nie miałam możliwość posiadania ogródka (w Danii) Teraz niecierpliwie czekam na następne relacje.
Obejrzałam, co nowego, postarały się roślinki, kwitną aż miło narcyzy piękne, ale tem iiny tulipan zaskoczył miał byc inny pokazuj na bieżąco, jak się to zmienia buziam i ucałuj Tessę