Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród w Holandii

Ogród w Holandii

agata_chrosc... 21:36, 24 kwi 2013

kwiatholandii napisał(a)
Świetne spotkanie Ty kochana znasz tyle ogrodów, że pewnie czasu nie było wszystkiego zobaczyć.

Spotkanie bardzo fajne No nie da się wszystkiego zobaczyć w kilka dni. To zaledwie najbliższa okolica, a i to taki malutki wycinek. Dla miłośników ogrodów to ziemia obiecana
agata_chrosc... 21:41, 24 kwi 2013

GabiK napisał(a)
Jak długo dziewczyny u Ciebie były i co zdążyłyście zobaczyć?

Anita i Ania z mężami to tylko na jedno popołudnie wpadły, a przedtem spędziliśmy razem dzień w Amsterdamie. A Irenka z mężem byli od piątku do poniedziałku. Byliśmy w Keukenhof, w Wijk bij Durstede, ogrodzie w Doorn. Amsterdamie, Amstelpark. Całkiem sporo jak na kilka dni. A i pogadac zdążyliśmy
Ana 22:13, 24 kwi 2013

Agata! ale cebulowych! ja jestem zachwycona...u mnie dopiero purissima pokazuje główki - może jutro je rozchyli...reszta tulipanów jeszcze liściasta...muszę poczekać
Lena 06:41, 25 kwi 2013

Agata witam
Ale się u Ciebie działo - zazdraszczam mega pozytywnie
Widać fajnie spędziliście ten czas
Pozdrawiam
popcorn 10:49, 25 kwi 2013

Agatko świetne zdjęcia A Ania niesamowicie uchwyciła Twój ogród!
Piękne cebulowe! A purissima zachwycające, muszę gdzieś kiedyś kupić

pozdrawiam!
zuza12 14:25, 25 kwi 2013

Nie było mnie u Ciebie Agatko dosyć długo i o mało nie przegapiłam takiego spotkania. Piękne zdjecia wątku holenderskim.
W Twoim ogrodzie tez piękne kolory.
Pozdrawiam
Gardenarium 14:46, 25 kwi 2013

Ja już jeżdzę tyle lat i po kilka razy w roku, Holandia to dla mnie nr 2 po Anglii, kiedyś może będę więcej w Holandii. Thalia piękne, moje ulubione, a te dziwolągi pomarańczowe są piękne

Ja też mam nieszczęście do zamiany kolorów. Pozdrawiam Agatko ciepło. Cudnie, te konewki, gadżety - to właśnie wykupuję w Holandii

Instagram Ogrodowiska
Milka 15:36, 25 kwi 2013

Obejrzałam, co nowego, postarały się roślinki, kwitną aż miło narcyzy piękne, ale tem iiny tulipan zaskoczył miał byc inny
pokazuj na bieżąco, jak się to zmienia
buziam i ucałuj Tessę
Milka 15:37, 25 kwi 2013

Gardenarium napisał(a)
Ja już jeżdzę tyle lat i po kilka razy w roku, Holandia to dla mnie nr 2 po Anglii, kiedyś może będę więcej w Holandii. Thalia piękne, moje ulubione, a te dziwolągi pomarańczowe są piękne

Ja też mam nieszczęście do zamiany kolorów. Pozdrawiam Agatko ciepło. Cudnie, te konewki, gadżety - to właśnie wykupuję w Holandii

Danusiu, następna wyprawa wspólna
justa35 16:23, 25 kwi 2013

Ogród jak dla mnie marzenie. moje jeszcze nie spełnione. Tylko przez 3 lata miałam i nie miałam możliwość posiadania ogródka (w Danii) Teraz niecierpliwie czekam na następne relacje.
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies