Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród w Holandii

Ogród w Holandii

agata_chrosc... 22:16, 30 kwi 2013

Anita - dzięki za to wow!

Reni - witaj żurawki ruszyły, to prawda. Ale różne odmiany z różną szybkoscią. Mam takie dwie co jeszcze bardzo malutkie. Może nadrobią, podobnie jak Twoje
agata_chrosc... 22:17, 30 kwi 2013

Gabik - ostatnio u nas przyspieszyło na szczęście. No i pogoda nieco lepsza choć do upałów daleko.
weronika77 22:20, 30 kwi 2013

agata_chroscicka napisał(a)
a to jeszcze kilka fotek z Keukenhof, które w tym roku o miesiąc spóźnione.

*************************************************8
Piękna wiosna i Twoje zdjęcia. Pozdrawiam.
agata_chrosc... 22:23, 30 kwi 2013

dziękuję Weroniko
pozdrawiam zdecydowanie wiosennie
JulkAd 22:45, 30 kwi 2013

Agatko co tu dużo gadać. Po prostu jest u Ciebie zachwycająco, a zdjęcia robisz coraz lepsze. Buziaki na dobranoc
agata_chrosc... 23:02, 30 kwi 2013

Julita, dzieki. Tylu mistrzów na Ogrodowisku to trzeba się trochę poduczyć pozdrawiam na dobranoc
Przetacznik 08:15, 01 maj 2013

No to po tym zdjęciu widzę jak przyszalałaś z cebulkami, ilość niesamowita i efekt jaki pokazujesz na zdjęciach piękny. Podoba mi się w ogrodnictwie to , że odpowiednio planując można "malować" roślinami krajobraz zmienny w czasie. Myślę że Twój ogródek jest właśnie w tym momencie, że możesz cieszyć się bogatym efektem własnych zamierzeń.
U mnie w ogródku zakwitły takie urocze małe żonkilki od Ciebie. Nawet nie pamiętałam, że to żonkilki będą i tak się ucieszyłam jak je zobaczyłam... Na rozkwitnięcie czeka też grupka tulipanów, czekam na niespodziankę z ich kolorem bo też nie pamiętam. Dziękuję za te fajne przyjemności.

Zdjęcia z Keukenhof są rzeczywiście piękne, i to co na nich oszałamiające, oczopląsu można dostać... że też takie żywe ogromne dekoracje ludzie tworzą...
justa35 08:17, 01 maj 2013

Oglądam, podglądam - cudny ogród p. Agato.
A Keukenhof kusi - oj, kusi
Urszulla 09:00, 01 maj 2013

agata_chroscicka napisał(a)
no to teraz nowa porcja fotek. Ni e będą takie fajne jak tych artystek co u mnie gościły, a le zawsze to jest super oblecieć ogródek i potem sobie oglądac na monitorze to, co stoi za oknem
Królują oczywiście tulipany. Kombinacja różowych tulipanów van Eyck, białych narcyzów Thalia i białych szafirków bardzo mi się podoba i zostawie ją na rok przyszły. Moze jeszcze zawilców białych dosadzę.

Śliczne połączenie tulipanów i narcyzów.
a klorystycznie takie polskie
i kłosówka w nogach, całkiem niezłe.
Pozdrawiam, foty ze spotkania oglądałam i się nimi zachwycałam.
Madzenka 09:34, 01 maj 2013

Ktoś napisał Małe Keukenhof - szczera prawda - pod względem ilości tulipanów i odwiedzających z ogrodowiska