Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród w Holandii

Ogród w Holandii

agata_chrosc... 21:09, 30 maj 2013

Enya73 napisał(a)
O żesz, jak pięknie u Ciebie, coraz piękniej z każdym dniem Pozdrawiam serdecznie z deszczowego Śląska

Dzięki Anita Masz rację, codziennie mnie wszystko zachwyca i z każdym dniem bardziej
agata_chrosc... 21:11, 30 maj 2013

Juzia_G napisał(a)
Cud, miód i słata!
Fajne to sobie wymyśliłaś i się wszystko pięknie komponuje... zazdroszczę

Juzieczko! Jak dawno Cię u mnie nie było! Ale czego tu zazdrościc?! Takie chaszcze w sumie Ale ja lubię ściskam
agata_chrosc... 21:14, 30 maj 2013

Debra napisał(a)
Klon z jałowcem i kamienie - cudne pary.
Ten złoty klon troche chyba przytlotoczony, ale gęstwa sliczna. No naturalistycznie

Mnóstwo kwiatów, irysy w jednym kolorze. Mam tak samo tylko u mnie wsie żółte.

Bardzo klimatyczny ogród. Lubię go!

Bardzo mi miło Debra Tez go lubię, a nawet bardzo lubię Co do klonu to masz absolutną rację . On tam jest tymczasowo od roku - musiałam go awaryjnie zabrać ze zbyt słonecznego stanowiska, bo się spalił po prostu. A tu gdzie jest teraz ma sporo cienia i zacisznie. No i odbił pięknie. Ale mam już dla niego miejsce, gdzie będzie go znacznie lepiej widac i blizej domu, zeby sobie czasem spojrzeć. Tylko już na jesieni go przesadzę , jak liście opadną
pozdrawiam ciepło
Juzia 21:31, 30 maj 2013

agata_chroscicka napisał(a)

Juzieczko! Jak dawno Cię u mnie nie było! Ale czego tu zazdrościc?! Takie chaszcze w sumie Ale ja lubię ściskam

Agatko ja jestem bardzo często u Ciebie...tylko się nie odzywam
Jakaś nieśmiała się ostatnio zrobiłam

Zazdroszczę chaszczy!!!
agata_chrosc... 21:52, 30 maj 2013

Ja w sumie tez częściej wpadam w różne miejsca niż coś piszę, ale ja to nie tyle z nieśmiałości, co z braku czegoś interesujacego do powiedzenia/napisania
Przetacznik 22:02, 30 maj 2013

Ha co za gaj czosnkowy, przecudnie to wygląda! Pięknie przystrzyżony bukszpan, pąki róż bardzo obiecujące no i z Twojego warzywnika to jestem dumna, może najmniejszy ale stylowy i spora sałata wewnątrz. Wreszcie też promienie słońca widzę a to musi być nie lada radość dla Ciebie. Klon z kamieniem i jałowcem płożącym to wstęp japoński... ciekawa jestm maki końcowy efekt nastanie. Pozdrawiam serdecznie Agato i czekam na kolejne zdjęcia : )
Przetacznik 22:03, 30 maj 2013

jeszcze szafirki z trawami ujmujace, a brokuły to pierwszy raz widzę takie rosnące...
agata_chrosc... 22:14, 30 maj 2013

Weronika, a myślałaś, że one tak od razu w folii i w paczkach Tak sobie rosną, a czy coś z tego będzie to pewnosci nie ma. Oby duma Twoja była uzasadniona Ja to na razie ze zdumieniem patrzę , ze nadal rośnie. A słoneczko rzeczywiście sprawiło dziś niespodziankę I zapowiadają, ze teraz ma być lepiej. OBY!
Przetacznik 22:38, 30 maj 2013

no tak myślałam, przyznaję : )
NIe wpadłabym na pomysł wyhodowania własnego brokuła, może też spróbuję, a na razie będę obserwować u Ciebie.
agata_chrosc... 22:40, 30 maj 2013

jak na razie nie było to trudne - zakupiłam trzy rozsady brokuła i jedną kalafiora i wsadziłam do ziemi Możesz też spróbować