Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród w Holandii

Ogród w Holandii

agata_chrosc... 20:58, 02 cze 2013

a tymczasem na tacy od teściowej wylądowały nowe kwiatki. No nie potrafie sie powstrzymac przed kupowaniem kwitnacych letnich kwiatków. A juz zwłaszcza jeśli pachną, jak obecny tu goździk

i jeszcze trochę czosnków

a te najwyższe oświetlają ostatnie promienie słońca

i ostatnie

agata_chrosc... 21:01, 02 cze 2013

hakone całkiem nieźle idzie

ciągle kwitną azalie

i kokoryczka
Debra 21:05, 02 cze 2013

Alez u Ciebie piękności!
Taca - cudo, goździki słodkie, ale stół bije wszystko na głowę.
Kwieciście i pieknie u Ciebie.
I chyba pogodę masz ładną. Szczęsciara z Ciebie zatem
agata_chrosc... 21:08, 02 cze 2013

a tu ostatni żonkil i przy okazji kawałek do zmiany - nie podoba mi się układ liniowy i zrobię tu przegrupowanie

a to kalina Watanabe - długo czekała na swoje miejsce. Mało brakowało a uschłaby w doniczce, w której ją kupiłam. Musiałam posadzić w zeszłym roku na miejsce tymczasowe. I przesadzałam juz w maju a więc późno i bałam się czy da radę. Ale dała!

i jeszcze w donicy
agata_chrosc... 21:13, 02 cze 2013

Debra napisał(a)
Alez u Ciebie piękności!
Taca - cudo, goździki słodkie, ale stół bije wszystko na głowę.
Kwieciście i pieknie u Ciebie.
I chyba pogodę masz ładną. Szczęsciara z Ciebie zatem

Debra, pogoda nareszcie znormalniała. Chociaz ciągle w kratkę. W piątek było bardzo ciepło i pięknie, w sobotę do połowy dnia zimnica i szaro,a potem pojawiło sie słońce i ociepliło nieco. A dziś od rana bardzo dużo słońca, ale wiatr i tak bardzo goraco to nie było. ALe pięknie i cały dzień (prawie, nie licząc basenu z dzieckiem) spędziliśmy w ogrodzie. Troche pracując, trochę kontemplując, trochę dyskutując co to my tu nowego zrobimy
A stół też uważam za urodziwy. Teraz mu trzeba tylko krzesła dokupić No i taras zrobić godny, ale to już w przyszłym roku.
pozdrawiam
Anita1978 21:35, 02 cze 2013

Ja też uwielbiam goździki! Szczególnie te pachnące . Przesyłam Ci Moje, niestety nie mogę przesłać ich zapachu...

Coś zdjęcia się nie wgrywają, chyba przeciążenie, no cóż...szkoda
KasiaWB 21:59, 02 cze 2013

i co ja mogę napisać jest pięknie, klimatycznie donice na stole prezentują się fajnie jak zawsze i będą mi się na zawsze kojarzyć z Tobą pięknie tworzysz swoje otoczenie
Pozdrawiam
agata_chrosc... 22:04, 02 cze 2013

Anita1978 napisał(a)
Ja też uwielbiam goździki! Szczególnie te pachnące . Przesyłam Ci Moje, niestety nie mogę przesłać ich zapachu...

Coś zdjęcia się nie wgrywają, chyba przeciążenie, no cóż...szkoda

no własnie , cos szwankuje, pewnie za dużo tego dobrego
agata_chrosc... 22:05, 02 cze 2013

KasiaWB napisał(a)
i co ja mogę napisać jest pięknie, klimatycznie donice na stole prezentują się fajnie jak zawsze i będą mi się na zawsze kojarzyć z Tobą pięknie tworzysz swoje otoczenie
Pozdrawiam

Kasiu, to bardzo miłe co piszesz przynajmniej dzięki donicom zapadnę Ci w pamięć
Debra 22:10, 02 cze 2013

Taki stół zasługuje na odpowiedni taras

Ceglany mur, spatynowana skrzynka na kwiaty - ile przyjemności daje człowiekowi taki widok, ale i jego tworzenie też.