A pewno, że można zadarnić bodziszkiem, dorzuciłabym tam ze 3 bukszpany pomiędzy i będzie git. Albo żurawkami, też myśl P.S.1. Sztuka nowoczesna - hm, hm, hm... cytując Lema: ,,Kto zachowuje się w sposób nieoczekiwany, nie musi być twórcą, artystą - może być po prostu dziwakiem." P.S.2. Bohaterów? Prądem?
Wyjątkowo fajne ozdoby ogrodowe oprócz ostatniej nie wspomnę o nasadzeniach
Zaglądam i podsłuchuję wywodów na temat frontowej....pismo obrazkowe obejrzałam, rośliny śliczne , rzeźby ogrodowe..... hm...bez komentarza pozostawię ostatnią, reszta do przyjęcia, chociaż nie u mnie w ogrodzie
Mam takiego ...... kofam go mocno ..... daje po oczach przy ogrodzeniu u mnie Zastanawiam się jaki odczyn gleby one preferują ... czytałam różnie.... Swoje posadziłam w lekkokwaśniej .... i na razie żyje i ma się dobrze .....
ja też taki mam ale wogóle nie rośnie... poradźcie coś... a tak poza tym to w ogrodzie w Holandii jak zwykle wszystko piękne jest
Agatko, to ta pogoda u nas jak na huśtawce - przegoniłaś do nas tę wstrętną pogodę, a teraz leci z powrotem do Ciebie. U mnie wczoraj paskudnie, dzisiaj jeszcze gorzej, a od jutra podobno lepiej i tak do przyszłego tygodnia.
Męczących ćwiczeniach ?? Bardzo tam ładnie. Kurcze, może jeszcze kiedyś pojedziemy. Nie należy tracić nadzieji.
Ja chyba nie znam się na nowoczesnej sztuce. Ale pozdrawiam i życzę dobrej pogody