Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród w Holandii

Ogród w Holandii

agata_chrosc... 23:13, 28 maj 2013

Ozz napisał(a)
A pewno, że można zadarnić bodziszkiem, dorzuciłabym tam ze 3 bukszpany pomiędzy i będzie git. Albo żurawkami, też myśl

P.S.1. Sztuka nowoczesna - hm, hm, hm... cytując Lema:
,,Kto zacho­wuje się w sposób nieo­cze­kiwa­ny, nie mu­si być twórcą, ar­tystą - może być po pros­tu dziwakiem."

P.S.2. Bohaterów? Prądem?

no! są tacy, co kumają
agata_chrosc... 23:13, 28 maj 2013

monteverde napisał(a)
Wyjątkowo fajne ozdoby ogrodowe oprócz ostatniej nie wspomnę o nasadzeniach

piękny ogród Aniu, bez dwóch zdań
agata_chrosc... 23:14, 28 maj 2013

JulkAd napisał(a)
Zaglądam i podsłuchuję wywodów na temat frontowej....pismo obrazkowe obejrzałam, rośliny śliczne , rzeźby ogrodowe..... hm...bez komentarza pozostawię ostatnią, reszta do przyjęcia, chociaż nie u mnie w ogrodzie

no nie wszystko pasuje do wszystkiego To była wystawa a nie stała ekspozycja więc pewnie niedługo znikną wszystkei albo większość
agata_chrosc... 23:15, 28 maj 2013

Syla napisał(a)

Mam takiego ...... kofam go mocno ..... daje po oczach przy ogrodzeniu u mnie Zastanawiam się jaki odczyn gleby one preferują ... czytałam różnie.... Swoje posadziłam w lekkokwaśniej .... i na razie żyje i ma się dobrze .....

i tak podobno z nimi trzeba. Ja mojego shirka też w kwasnej i bardzo dobrze wygląda - a już go na starty spisałam po jednym sezonie na poprzednim stanowisku. Nie należy tracić nadziei Pozdrawiam Syla
agata_chrosc... 23:16, 28 maj 2013

Anita1978 napisał(a)

ja też taki mam ale wogóle nie rośnie...
poradźcie coś...
a tak poza tym to w ogrodzie w Holandii jak zwykle wszystko piękne jest

on rośnie bardzo powoli. Syla ma ogromniastego bo takie go spasłego kupiła , a le on musi mieć co najmniej kilkanaście lat. Także cierpliwości Anitka
agata_chrosc... 23:17, 28 maj 2013

GabiK napisał(a)
Agatko, to ta pogoda u nas jak na huśtawce - przegoniłaś do nas tę wstrętną pogodę, a teraz leci z powrotem do Ciebie. U mnie wczoraj paskudnie, dzisiaj jeszcze gorzej, a od jutra podobno lepiej i tak do przyszłego tygodnia.

róznorodność w przyrodzi e musi być
agata_chrosc... 23:18, 28 maj 2013

ewalm napisał(a)

Męczących ćwiczeniach ??

Bardzo tam ładnie. Kurcze, może jeszcze kiedyś pojedziemy. Nie należy tracić nadzieji.

No pewnie! To w końcu nei jest koniec świata, a jak będziecie mieli więcej czasu niż półtorej godziny to sobie bogatszy program zorganizujemy
agata_chrosc... 23:19, 28 maj 2013

Kuklik napisał(a)
Ja chyba nie znam się na nowoczesnej sztuce. Ale pozdrawiam i życzę dobrej pogody

Kukliku, a kto się zna? No może jakieś pięc osób w porywach do sześciu. Ar eszta udaje Pogody takoż życzę bo to w końcu dla ogrodnika najwazniejsze
Debra 11:37, 29 maj 2013

Czasem myślę, że i artyści udają, że tworzą sztukę...
popcorn 11:39, 29 maj 2013

Zagladam, pozdrawiam! Tez zoltolistny klon cudny!!

pozdrawiam