Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogródkowy chaos u monitki

Ogródkowy chaos u monitki

AniaK 16:18, 24 lut 2013

A nie myślałaś żeby wzdłuż podjazdu też biegła rabata.

Cypelek bardzo mi się podoba. Wyobraź to, sobie stojąc w ogrodzie, bo z lotu ptaka całkiem inaczej to wygląda.
Niech ten śnieg szybciej się topi, będziesz mogła poszaleć z wężem
Pozdrawiam
monitka 23:02, 24 lut 2013

Kondzio, Irenko, Gosiu, nieszko, Ewo, Beatko, Aniu, Marzenko, Zbyszku trochę mnie nie było bo gości miałam ale z uwagą wasze propozycje przeczytałam i rozważyłam. Wogóle to bardzo Wam dziękuję kochani za to, że zaglądacie do mnie i radzicie. Przemyśłałam to sobie na spokojnie, popatrzyłam przez okno jak by to w realu wygladało i wydaje mi się, że jednak dwie rabaty to dobry pomysł ze względów praktycznych i komunikacyjnych. Postanowiłam że na razie zrobię te dwie rabaty. Połączyć je w jedną zawsze mogę w późniejszym czasie jeżeli te dwie osobne nie zdadzą egzaminu.

Aniu pomysł z rabatą przy podjeździe niestety nie może być zrealizowany ...w tym miejscu składowany jest śnieg zimą po odśnieżaniu podjazdu który jak widac trochę metrów ma...
Jeśli chodzi o cypelek to od samego początku ten pomysł mi się spodobał i dlatego to nie jest łatwa decyzja dla mnie...w chwili obecnej w tej części ogrodu rozstawiana jest trampolina, która raz na jakiś czas zmienia miejsce bo inaczej po trawie nie byłoby już w tym miejscu śladu. No i jeszcze musi być miejsce na grę w piłkę i inne tego typu zabawy....tak to jest jak są małe dzieci
Myślę o tym żeby skrócic i pogrubić cypelek wtedy uda się pogodzić różne interesy
Madzenka 23:22, 24 lut 2013

Zostaw cypelek koniecznie
Uwielbiam takie podzialy ogrodów. W ogrodach angielskich wszędzie są podziały, tajemnicze zakątki. Tylko my lubimy wieeeelkie połacie trawnika niczym nie zmącone
monitka 20:13, 26 lut 2013

Madżenko no jest coś na rzeczy z tymi połaciami
Wiesz ten dom to dla wroga przy następnym pomyślę wcześniej o ogrodzie i zadbam o zakątki bo tez je lubię.
Cypelek postaram się obronić i chociaż mały zrobię, kiedyś zawsze będzie można go powiększyć
zbigniew_gazda 20:57, 26 lut 2013

Monitka popieram Marzenkę. Zostaw cypelek tak jak jest. Dzieci za rok, 2, 3 będą mieć inne zajęcia. Jak staniesz przed cypelkiem będzie inny widok, jak wejdziesz za cypelek też inny i jak kameralny. Dookoła roślinki. Przemyśl to.
monitka 23:06, 26 lut 2013

Zbysiu podumałam trochę i przyznaje ci rację. Nawet innym okiem na niego spojrzałam niż dotychczas

Wiosny już chcę! i za łopatą się stęskniłam
Dzisiaj idąc do pracy i po córę do przedszkola odkrywałam łany przebiśniegów w przydomowych ogródkach. Fajny widok
Madzenka 23:11, 26 lut 2013

monitka napisał(a)
Zbysiu podumałam trochę i przyznaje ci rację. Nawet innym okiem na niego spojrzałam niż dotychczas

Wiosny już chcę! i za łopatą się stęskniłam
Dzisiaj idąc do pracy i po córę do przedszkola odkrywałam łany przebiśniegów w przydomowych ogródkach. Fajny widok

A gdzie foty przebiśniegów uchwycone komórką???
monitka 23:15, 26 lut 2013

Upsss no nie mam nic na swoje usprawiedliwienie
Milka 15:13, 27 lut 2013

Też czekam na wiosenną relację, co tam się pokaże
ja wolę zakątki, niż połacie trawnika
monitka 20:29, 27 lut 2013

W takim razie w plener trzeba się udać pofocić troszkę

Mam już kulki to im też sesyjkę trzasnę