Kondzio, Irenko, Gosiu, nieszko, Ewo, Beatko, Aniu, Marzenko, Zbyszku trochę mnie nie było bo gości miałam ale z uwagą wasze propozycje przeczytałam i rozważyłam. Wogóle to bardzo Wam dziękuję kochani za to, że zaglądacie do mnie i radzicie. Przemyśłałam to sobie na spokojnie, popatrzyłam przez okno jak by to w realu wygladało i wydaje mi się, że jednak dwie rabaty to dobry pomysł ze względów praktycznych i komunikacyjnych. Postanowiłam że na razie zrobię te dwie rabaty. Połączyć je w jedną zawsze mogę w późniejszym czasie jeżeli te dwie osobne nie zdadzą egzaminu.
Aniu pomysł z rabatą przy podjeździe niestety nie może być zrealizowany ...w tym miejscu składowany jest śnieg zimą po odśnieżaniu podjazdu który jak widac trochę metrów ma...
Jeśli chodzi o cypelek to od samego początku ten pomysł mi się spodobał i dlatego to nie jest łatwa decyzja dla mnie...w chwili obecnej w tej części ogrodu rozstawiana jest trampolina, która raz na jakiś czas zmienia miejsce bo inaczej po trawie nie byłoby już w tym miejscu śladu. No i jeszcze musi być miejsce na grę w piłkę i inne tego typu zabawy....tak to jest jak są małe dzieci

Myślę o tym żeby skrócic i pogrubić cypelek wtedy uda się pogodzić różne interesy