mira
22:11, 05 sie 2018
Hania Gruszka - przekazałam i stale przygaduje jak cudnie coś robi bo cięcia w ogrodzie jest masa a ja sobie z tym nie poradzę
Wendy Agnieszka - dzięki za wieści, ten liliowiec jest piękny bardzo go lubię ale prawie wcale nie przyrasta - mam zamiar liliowce rozluźnić - może ciasno mają
Sylwia - niestety odwlekłam, nie ogarnę wszystkich spraw, za deklarację pomocy bardzo dziękuję, myślę że najlepiej będzie się spotkać i zamiast plewić popracujecie koncepcyjnie
na razie nie mam kiedy zrobić spotkania ogrodowego a od września startuję z ogrodem ostro - taki mam plan - przesadzanie i dzielenie - zwykle robiłam to wiosną a tym razem chcę zrobić we wrześniu bo wiosną teraz mnie warzywne grządki pochłaniają do cna
Wendy Agnieszka - dzięki za wieści, ten liliowiec jest piękny bardzo go lubię ale prawie wcale nie przyrasta - mam zamiar liliowce rozluźnić - może ciasno mają
Sylwia - niestety odwlekłam, nie ogarnę wszystkich spraw, za deklarację pomocy bardzo dziękuję, myślę że najlepiej będzie się spotkać i zamiast plewić popracujecie koncepcyjnie