Serio udana? stale ją naprawiam bo mam problem z tyłem - pod murem domu wcale to fajnie nie wychodzi - kiepskie tło jednak więc szukam stale wysokich roślin - no mój dzielżan na różowej nodze musi podołać
To Jude the Obscure - w tym roku kupiła mi w doniczce Aldona bo ma jakiś ciekawy punkt z różami.Ciekawa jestem jak wystartuje w kolejnym roku - chyba dobrze posadziłam a z boku dam jej rozchodnika białego.
Felicji nie spotkałm gdzie zamawiałam - wycięty żywopłot więc musiałam się czymś pocieszyć zatem
Mireczko ja też wygrzebuję, wkładam w otwarte pudła lub do paczek i od razu do piwnicy idą. Nie ma z czego suszyć bo ziemia sucha prawieW ziemi nornice mi wcinały bulwy bo już warzywnik prawie pusty
Ja na razie podlewam tylko świeżynki to co już rosło od wiosny musi sobie poradzić. Wiosna pokaże co po zimie i tym sezonie przeżyje. Oby wszystko wytrwałoRabata śliczna nie wiem co ty tam zmieniasz, mnie się bardzo podoba, świetne zestawienie sezonowe
Oj lubi Miała wprawdzie w tym roku chwilową przerwę-kryzysik, ale już się stęskniła za tym wariactwem i wraca do tematu od wiosny
Pomidorków nigdy dość, w moim ogródku chyba już z 200 odmian rosło, czas na kolejne...
Ha ha, dobrze, że wróciłam czytać jeszcze raz, bo szczegółowy opis transferów bym pominęła. Wychodzi mi z tych planów zatem, że ja dwa razy Cię odwiedzę.
Oj, źle ze mną było wiosną, źle, że ja tych nasion marchwi nie chciałam. Więc jednak już na nie oczekuję