Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogrodowy spektakl trwa ...

Ogrodowy spektakl trwa ...

sylwia_slomc... 22:42, 13 mar 2019

Mira jest wątek o spotkaniu na targach w Jasionce. W niedzielę o 11 się spotykamy
mira 22:45, 13 mar 2019

sylwia_slomczewska napisał(a)
Mira jest wątek o spotkaniu na targach w Jasionce. W niedzielę o 11 się spotykamy

ja w niedzielę nie mogę jeśli pojadę to w sobotę.....i wykupię Wam wszystko no dobra zostawię
sylwia_slomc... 22:48, 13 mar 2019

mira napisał(a)

ja w niedzielę nie mogę jeśli pojadę to w sobotę.....i wykupię Wam wszystko no dobra zostawię

Ty niedobra....bedziemy potem podziwiać u Ciebie
tulucy 22:51, 13 mar 2019

Miro a co będzie w paczuszce? JA się waham nad daliami... Rozważania mam.
mira 23:09, 13 mar 2019

tulucy napisał(a)
Miro a co będzie w paczuszce? JA się waham nad daliami... Rozważania mam.

Od wahania nic Ci nie urośnie a dalii nigdy za wiele - ja je sadziłam za daleko od siebie a one jak się okazuje lubią ciasno -no to więcej wejdzie

W paczuszce floksy i piwonie - zupełnie nie planowany zakup ale znalazła się pewna dusza na Ogrodowisku taka kusicielka co mi zapodała nazwy piwonii i takie tam... no i uległam bo ja słaby mam charakter no pozwoliłam sobie na taki strzał.
mira 23:10, 13 mar 2019

sylwia_slomczewska napisał(a)

Ty niedobra....bedziemy potem podziwiać u Ciebie

Nie nastawiam się na zakupy - chciałabym pokaz florystyczny zobaczyć jak się uda - nie wiem kiedy jest.
tulucy 23:37, 13 mar 2019

Piwonie właśnie do mnie idą. Miały być dziś, ale coß firma kurierska nawala...
Dalie może i lubią ciasnotę, ale ja nie lubię tego zachodu daliowego wiosna / jesienią, tego przechowywania. Te, co mam, to trzymam w donicach, nie wykopuję ich nawet. Tylko całe idą na zimę do piwnicy. Ale już więcej tak nie dam rady.
Milka 06:13, 14 mar 2019

mira napisał(a)

Od wahania nic Ci nie urośnie a dalii nigdy za wiele - ja je sadziłam za daleko od siebie a one jak się okazuje lubią ciasno -no to więcej wejdzie

W paczuszce floksy i piwonie - zupełnie nie planowany zakup ale znalazła się pewna dusza na Ogrodowisku taka kusicielka co mi zapodała nazwy piwonii i takie tam... no i uległam bo ja słaby mam charakter no pozwoliłam sobie na taki strzał.

To akurat dobre kuszenie, bo lubię te rośliny, zwłaszcza piwonie, bo zero pracy z nimi
Ja już też dalii mam sporo, a zarzekałam się...
Teraz rozmyślam, gdzie w tym roku je ulokować, aby wyeksponować ich piękno
Basilikum 13:20, 14 mar 2019

Miro czytam Cie na bierzco ale nic nie pisze, bo zwykle czasu na czytanie starcza.
Szkoda jablonki ale jest miejsce na nowe. Okropne te wichury i u nas byly. U nie na szczescie obylo sie bez strat. No i upaly weekendowe tez zapowiadaja

co ja tam jeszcze mialam... no zapomnialam

calusiam i lece
AgnieszkaW 14:01, 14 mar 2019

Miro, o stratach poczytałam, szkoda śliwki, ale cóż, nic na to nie poradzimy - siła natury...
Obejrzałam Montiego, do którego dałaś linka - bardzo ciekawy odcinek, nie wiedziałam, że ma teraz dwa psy