Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogrodowy spektakl trwa ...

Ogrodowy spektakl trwa ...

eda 23:34, 09 mar 2020

mira napisał(a)

Eda...no zostałam, co zrobić trzeba ciężar korony nieść .

Ja też mam zaległości a teraz coby wszystkich odwiedzić niemożliwe .

pozdrawiam

Tylko się cieszyć Mireczko
O odwiedzanie się nie martw rodzina się wciąż powiększa ale stare znajomości nigdy z głowy nam nie wylecą zawsze na siebie kiedyś tam trafimy haaa
spokojnej nocy buziaki
mira 23:44, 09 mar 2020

paniprzyroda napisał(a)
Miro i ja obejrzałam w niedzielę Maję. Cóż dodać: było naturalnie, sympatycznie, ogród zachwycający a gospodarze przemili. Mimo to mam niedosyt, chciałabym jeszcze zobaczyć te cudowne drobiazgi, zostać na dłużej przy bylinowych cudeńkach, zajrzeć do warzywnych skrzyń, posiedzieć w ogrodowej pracowni Zbyt krótki program, niestety. Szczerze gratuluję, podziwiam.

Mariolu wiem - kto jak kto ale Ty i drobiazgi to oczywiste .No skrzynie warzywne akurat miałam wtedy odpicowane - dzięki za opinię - cieszy.

to mała rekompensata

mira 23:47, 09 mar 2020

eda napisał(a)

Tylko się cieszyć Mireczko
O odwiedzanie się nie martw rodzina się wciąż powiększa ale stare znajomości nigdy z głowy nam nie wylecą zawsze na siebie kiedyś tam trafimy haaa
spokojnej nocy buziaki

zgadza się stare znajomości cieszą bardzo a przecież tyle fajnych nowych wątków się pojawia - hej
mira 23:52, 09 mar 2020

na dobry kolejny dzień

korona się teraz źle kojarzy - oby jak najszybciej ten koszmar się skończył - najlepiej byłoby się w ogrodzie schować i patrzyć jak szczypiorek rośnie -

pozdrawiam

tulucy 08:35, 10 mar 2020

Miro melduję niedosyt straszny obejrzałam dopiero co przybijam piątkę, jeśli chodzi o trudy start sezonu nie wiem, co, kiedy, jak...
Mgduska 08:55, 10 mar 2020

Ja obejrzałam dopiero wczoraj i na pewno obejrzę jeszcze nie raz!
I powiem tak - pewnie, że fajnie, gdyby program był dłuższy i pokazał więcej. Ale dla mnie ten program był dopełnieniem Twoich relacji zdjęciowych i możliwością poznania przesympatycznych Gospodarzy
A ogród macie przepiękny, wypracowany, dopieszczony, rośliny bujne, zadbane, to przecież wiesz - ale piszę, bo sama dążę do takiego stanu, kiedy każdy kawałek ogrodu będzie przemyślany, tu i ówdzie zaskoczy detalem, bez przeładowania. I bardzo mi się podoba konstrukcja ogrodu - im dalej od domu, tym bardziej naturalnie, najpierw ogród ozdobny, potem użytkowy, fajnie połączone. Zazdraszczam tej łąki, która jest oddechem i potencjałem
Nie dziw się, że grono fanów rośnie, nic na to nie poradzisz
Pozdrówki!
Wiolka5_7 11:23, 10 mar 2020

Cudowne krokusy !
Miro czytałam,że w zeszłym sezonie nornice zeżarły Ci cebule tulipanów...u siebie wczoraj też zauważyłam zeżarte
Powiedz mi masz jakiś sposób na nie ?
galgAsia 11:32, 10 mar 2020

Krokusy cudne, zwłaszcza ta "maślana" łączka
Dobrego dnia
Gruszka_na_w... 18:56, 10 mar 2020

Wreszcie udało mi się obejrzeć spektakl.
Zarówno główni aktorzy jak i towarzyszące im dekoracje, świetnie wypadli. Zobaczyłam piękny, kolorowy ogród i ludzi, którzy kochają swoje miejsce na Ziemi.
Podziwiam Cię za to, że mając na początku niezwykle skromny wybór gatunków, potrafiłaś stworzyć ogród bogaty w kolory i gatunki. Oby następne części spektaklu dostarczały i Tobie, i nam równie wspaniałych doznań.
Hania-To tu- to tam-łopatkę mam! "Przyjemność ma się do szczęścia mniej więcej tak, jak drzewo do ogrodu; nie ma ogrodu bez drzew, ale drzewa, nawet w wielkiej ilości, nie stanowią jeszcze ogrodu." ~ Władysław Tatarkiewicz
Rench 19:40, 10 mar 2020

Nareszcie się dobrałam do relacji . Fantastycznie !
Szkoda,że taki krótki ten spektakl
I widzę,że Rodochiton Ci się udał.