Bardzo Ci dziękuję że doceniasz moje wysiłki w pokazywaniu ogrodu na bieżąco - to bardzo trafne spostrzeżenie że program to dopełnienie - tak, albo taki ruchomy dodatek do mojego wątku - no w końcu nazwa zobowiązuje
A wiesz że od dawna miałam takie marzenie żeby w ogrodzie mieć opanowany każdy cm kw. Nic nie może się zmarnować, i wtedy spotkałam Vivę i powiedziała że tez chce mieć ogarnięty ogród w każdym centymetrze.Spojrzałam więc uważnie na te wszystkie centymetry i się sporo znalazło.
A tak zżarły, cudnie duże liście i piękne brrr. Na sadzenie w koszykach tez nie mozna liczyć choc zawsze to coś. Teraz testuję sadzenie w donicach.Mam też takie miejsca np. w przed ogródku gdzie są ograniczenia brukiem i na razie ich tam nie było.Czekamy na tulipany co ?
Co Ty, czekałam Tylko,że pierwszego dnia byłam po nocnej zmianie i zasnęłam przed tv w oczekiwaniu Następnego dnia była na stronie podana godzina 7:20,a emisja odbyła się o 6:20 I oczywiście przyjechałam do domu już po.
Dobrze,że jest już możliwość obejrzenia w necie. Można sobie do woli wracać,zatrzymywać i się delektować.
Sprawdzałam długoterminową,nie zapowiadają w najbliższym czasie większych przymrozków, więc póki co różom nie powinno zaszkodzić nic. Najwyżej odbiją od dołu.
Wiosna u Ciebie już piękna, wyszykowałaś ogród pięknie.
Mireczko, tak pięknie pokazany Twój ogród, nie wiedziałam że jest taki duży. Ale przede wszystkim masz w nim przepięknie, właśnie zagospodarowany ze smakiem każdy centymetr, aż pozazdrościłam
Niedosyt pozostał, za mało, za krótkie ujęcia, chciałoby się na żywo zobaczyć to Twoje królestwo