Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogrodowy spektakl trwa ...

Ogrodowy spektakl trwa ...

mira 20:48, 24 sty 2014

uciekło ochh to raz jeszcze

po nagraniu u Rysia Pani Ania zaprosiła mnie na nagranie do innego ogrodu - tam był dogrywka bo program już był emitowany
ajawogrodzie.tvn.pl/122,Pelen-kwiatow-i-barw-ogrod-z-zurawiami-odc409,odcinek.html

znałam ogród z programu ale w realu 17 maja to zupełnie inna bajka - nie robiłam tam zdjęć jako gość tylko bezkarnie upajałam się ogrodem i towarzyszyłam ekipie no i podjadłam wspaniałego ciasta

na koniec jak już wszyscy mieli dość Pani Ania zapytała czy możemy zajechać do mnie - ten stres był niczym w porównaniu do tego sprzed kamery - ogród rozkopany , pranie na tarasie o..
ale miłośnikom roślin się nie odmawia
a oto co zainteresowało Panią Anię - zwyczajne skromne roślinki

zarzyczka górska

i kuklik lesny przytargany z lasu

i na koniec pamiątkowe zdjęcie w moim ogrodzie

i to nie był koniec dnia - jeszcze wieczorne nagranie u Rysia i gril
tak więc dzięki Rysiowi miałam nadzwyczajny dzień - o ogrodowisku nie wspominam bo to jasne

mira 20:55, 24 sty 2014

ale jak to bywa goście do mnie przybywają nie jak mam wysprzątane i jest tak jak chcę tylko w czasie największych bajzli
na szczęście majowa zieleń jest cudowna

i tak 2 dni później pojawili się tym razem u mnie w ogrodzie kolejni goście

c.d.n

Kondzio 14:34, 25 sty 2014

no nieźle wyglądał rok 2013 dużo przeżyć ale też wzlotów i upadków ale pamiętaj to w każdym ogrodzie jest tak samo ale twój ogród dzięki temu zyskuje na wyglądzie jest coraz piękniejszy ubóstwiam go oglądać jak się zmienia hi hi hi
Agnieszka_B 14:37, 25 sty 2014

Mira , skoro jesteśmy w temacie donic- to te dwie niebieskie donice są cudne. Masz jakieś zdjęcie z bliska? I czy takie już były , czy je malowałaś. Z tymi niezapominajkami wyglądają bajkowo.

pozdrawiam
mira 14:46, 25 sty 2014

Kondzio napisał(a)
no nieźle wyglądał rok 2013 dużo przeżyć ale też wzlotów i upadków ale pamiętaj to w każdym ogrodzie jest tak samo ale twój ogród dzięki temu zyskuje na wyglądzie jest coraz piękniejszy ubóstwiam go oglądać jak się zmienia hi hi hi

Konrad bardzo mi miło, że mi kibicujesz - ja tak naprawdę w 2013 wzięłam się za ogród bo wcześniej czasu nie było więc kiedyś trzeba było ogarnąć bo w ogrodzie sami wyłącznie pracujemy, a w tym roku będą chyba kosmetyczne zmiany choć jak patrzę na listę prac to chyba kosmetyka to nie jest,
Kondzio 14:48, 25 sty 2014

mira napisał(a)

Konrad bardzo mi miło, że mi kibicujesz - ja tak naprawdę w 2013 wzięłam się za ogród bo wcześniej czasu nie było więc kiedyś trzeba było ogarnąć bo w ogrodzie sami wyłącznie pracujemy, a w tym roku będą chyba kosmetyczne zmiany choć jak patrzę na listę prac to chyba kosmetyka to nie jest,
no chyba nie hi hi hi i mogę się założyć że i tak zrobisz zmiany hi hi hi
mira 14:52, 25 sty 2014

Agnieszka_B napisał(a)
Mira , skoro jesteśmy w temacie donic- to te dwie niebieskie donice są cudne. Masz jakieś zdjęcie z bliska? I czy takie już były , czy je malowałaś. Z tymi niezapominajkami wyglądają bajkowo.

pozdrawiam

akurat tych nie mogę teraz namierzyć - kupowałam je dawno w jakimś markecie tanio, mam 4 i o dziwo jeszcze ich nie potłukłam - takie były

a teraz to co znalazłam

a tu ptaszki z drzewa narozrabiały - tu ta werbena liliowa

sadzę w czym się da nawet w zwykłych doniczkach choć stale się za to karcę i obiecuję wywalić plastiki

Agnieszka_B 14:52, 25 sty 2014

mira napisał(a)

u mnie w ramach tej kosmetyki będzie drenaż limfatyczny
mira 14:53, 25 sty 2014

Kondzio napisał(a)
no chyba nie hi hi hi i mogę się założyć że i tak zrobisz zmiany hi hi hi

wygrałeś zakłąd tylko nie wiem kto przegrał
Kondzio 14:54, 25 sty 2014

mira napisał(a)

wygrałeś zakłąd tylko nie wiem kto przegrał
hi hi hi hi