Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogrodowy spektakl trwa ...

Ogrodowy spektakl trwa ...

Kondzio 08:29, 06 maj 2014

No pieknie w ogrodzie sie dzieje nie wiem jak tego dokonujesz ale z roku na rok coraz ładniej hi hi hi
Mala_Mi 18:32, 06 maj 2014

Moja kalina rośnie w cieniu... tak jakoś wyszło Słoneczko ma tylko od zachodu.. a i też przefiltrowane przez brzozę.... zaraz foto wrzucę.. u siebie
Milka 13:46, 07 maj 2014

Sprawiłam sobie lewizje, w fazie kwitnienia cudne
Może, to miskant cukrowy, wzięłąm od Roberta na spotkaniu u Bogdzi, okropnie ekspansywny, będę zwalczać randapem, nie chcę jej jednak, wolę twardo trzymające się w kupie trawy, jak miskant ML
może ona też u ciebie?
mira 21:26, 07 maj 2014

Zeta napisał(a)
Pięknie ...w tym roku i ja się zarazilam kocimiętką......mam jej kilka poduch .....choina piękna i gęsta .....będzie z niej parawan?? Nie za rzadko posadzona?

Ja mam taką kocimiętkę która się kładzie ale koty w niej nie cały kwiecień cieszyła i jeszcze ale wnet trzeba będzie ją przyciąć

Moje choiny są posadzone trochę zbyt gęsto bo się rozrosną to duże drzewa będę ciąć chcę parawan bo mi się sąsiada tuje nie podobają a mam super sąsiada, domu przypilnuje, wie wszystko i nawet dostałam takie listki na ozdobę

mira 21:27, 07 maj 2014

martaibartek napisał(a)
Bardzo piękny, klimatyczny ogród

Miło mi mi raz się podoba a raz nie a za chwilę opowiem jak zmienia się moje widzenie
mira 21:30, 07 maj 2014

Kondzio napisał(a)
No pieknie w ogrodzie sie dzieje nie wiem jak tego dokonujesz ale z roku na rok coraz ładniej hi hi hi

Konrad jak robię ? wiesz przecież stale coś zmieniam i zmieniam ale właśnie teraz jakoś za dużo koloru i chyba trzeba znów coś zmienić
mira 21:31, 07 maj 2014

Mala_Mi napisał(a)
Moja kalina rośnie w cieniu... tak jakoś wyszło Słoneczko ma tylko od zachodu.. a i też przefiltrowane przez brzozę.... zaraz foto wrzucę.. u siebie

widziałam, trochę słońca ma, ja mam 2 miejsca i muszę dobrze ją posadzić bo ten jesienny walor ważny jest no i jej pokrój

dzięki za informacje
Kondzio 21:32, 07 maj 2014

mira napisał(a)

Konrad jak robię ? wiesz przecież stale coś zmieniam i zmieniam ale właśnie teraz jakoś za dużo koloru i chyba trzeba znów coś zmienić
wlasnie fajnie jak jest wiecej kolorow hi hi hi
reni 21:33, 07 maj 2014

Oj, pięknie u ciebie..orliki przecudnej urody,moje dopiero mają pączki,a zakątek pod sosnami uroczy...pozdrawiam
mira 21:34, 07 maj 2014

irena_milek napisał(a)
Sprawiłam sobie lewizje, w fazie kwitnienia cudne
Może, to miskant cukrowy, wzięłąm od Roberta na spotkaniu u Bogdzi, okropnie ekspansywny, będę zwalczać randapem, nie chcę jej jednak, wolę twardo trzymające sogródię w kupie trawy, jak miskant ML
może ona też u ciebie?

nie wiem co to za trawa, chyba dostałam od sąsiadki a był to czas kiedy wszystko brałam jak leci, jest sztywna i mega ekspansywna nie wiem jak ją wyplenię a miejsce potrzebuję bardzo zwłaszcza, że ta trawa rośnie w ciekawym miejscu - biorę się za nią bo to kawałek przedogródka