Witaj, obejrzałem twój ogród, świetny i zadbny, ta ławeczka na pierwszej stronie wątku to u Ciebie? Stoi jeszcze tam? bo bajkowe miejsce przed tymi sosnami
Dopiero dzisiaj mogłam pospacerować po ogrodzie Doroty.
Już pierwsze zdjęcie wzbudziło mój niekłamany zachwyt. Ubóstwiam domy otoczone pnączami.
A i nasadzenia roślin w ogrodzie też takie jak lubię.
Ale nie dowiedziałam się, czy Twoja swatowa Dorota jest mamą zięcia czy synowej?
Wnusia cudna
Ależ masz szczęście Miro! Wszystko Ci się układa i jeszcze masz o czym blablać ze swatową, wspaniale, aż pozazdrościć.
Pozdrowienia dla Dorotki zatem. A zdjęcia rób Ty w Jej ogrodzie, chyba, że masz daleko.
Sciskam
Wyjątkowo spodobał mi się ogród Doroty. Duże plamy roślin, pnącza, zakątki z cieniolubnymi, malowniczy dom..... jednym słowem pięknie. Takie ogrody kocham.
Zdecydowanie tak, zresztą takie same pasje ludzi łączą bo przecież ktoś z pasją inną nie zrozumie naszych radości i trosk - znaczy ogrodowych.
Aldonko dziękuję w imieniu uroczej heh.
Bardzo Ci dziękuję za przemiły komentarz. Aż musiałam spojrzeć o którą ławkę chodzi.
Ta ławka teraz już stoi troszkę dalej bo pod sosnami jest droga transportowa z taczkami do gospodarczej cześci.
Teraz ławka stoi pod brzozą, a zdjęcie wczorajsze takie mało kolorowe.
czekam spokojnie na ten czas kiedy krokusy się pojawią czyli marzec