Joku - plany week zrealizowane nie wiem czy w 100% bo teraz czego się nie złapać to znaczy zawsze coś do przodu - nadal miedzianem nie pryskałam.
Między nami ok 2 tygodnie różnicy w wegetacji więc jak ja się napatrzę to mogę u Ciebie kontynuować
Riche - skrzynka stokrotek posadzona i truskawki , bratki zasadniczo też ale nie wszystkie - brakło dnia no i przyjemność trzeba sobie dawkować
wrócę tu z bratkami bo po krokusach to dla mnie bratki, bratki, bratki
Irenko - ten wiąz czasem się sam tnie - ma tak kruche gałęzie że zimą mokry śnieg sam wymusza cięcie - ale jak widać służy mu to, ponadto ciąc muszę żeby mi widoku nie przyslonił
Katkak - no nie ma być pod sznurek choć truskawki sadziłam pod sznurek

, a z tą pielegnacją to jest tak na fotkach - mam jeszcze masę cięcia no i rabaty nie tknięte - po świętach ruszam z rabatami
Olga80 - ciekawa jestem Twojego week dobrze że
podziałaliśmy w sobotę a dziś ładnie mi podlewało bo już ziemia z wierzchu była podsuszona a na wiosnę tej wody trzeba dużo
Gabriela - w ostatniej Mai też było o fuksjach - piękne ta pani miała, ciekawa jestem godnej donicy
Dzidka pewnie masz rację
Kasiek ja lubię pod takimi miejscami cebulowe, później widać nawet nie będzie - już szukam nowych miejsc i chyba mam