Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogrodowy spektakl trwa ...

Ogrodowy spektakl trwa ...

mira 21:57, 05 wrz 2012

Bogdzia napisał(a)

kurczę na wszelki wypadek zamykam kolejkę i szukam usilnie jak sie nazywa ten mój indianin, ale przyznam że nie widziałam w centrach teraz inne modne, ale ja po kiepskich centrach chodzę i jak patrzę jakiej jakości Danusia kupuje towar i jak wybór - to stwierdzam, że ja strasznie marne zakupy robię

Dokładnie to samo myślę ale w Warszawie ludzie bogatsi to i dla nich sklepy dobrze zaopatrzone , a gdzie indziej bieda.Trawa rzeczywiście piękna więc nie jest tak źle z twoimi zakupami.Pozdrawiam serdecznie Miro.

Bogdziu jakbyś wiedziała jak ja robię zakupy - raz w roku niby przemyslane, a tak z doskoku gdzie jestem i co w biegu zgarnąć , ale dobrze że Danusia pokazuje jakościową stronę zakupów,
ja się zrobiłam strasznie wybredna i nawet potrafię się powstrzymać - znaczy Ogrodowisko nie tylko bawi ale jak uczy !
mira 22:08, 05 wrz 2012

jeszcze kompozycja jesienna z moimi zbiorami

a pierwiosnek jesienią ?

i jescze ten kwitnie też

zabawa w sadzenie bratków - produkcja własna z nasion

tylko żaba się zastanawia kiedy wreszcie w tym ogrodzie skończy się przesadzanie - nie tylko żaba duma

Sebek 22:11, 05 wrz 2012

Piękne te kompozycje z wrzosami

A bratki z nasion - nigdy mi nie wyszły ! Ale za to fiołki, które posadziłem do ziemi sieją się niesamowicie
mira 22:17, 05 wrz 2012

ławeczka do dumania i odpoczynku - fajnie wiedzieć że jakby co to można posiedzieć

moja długa prosta

i jeszcze wrzosy

a ostatnio dostałam całą donicę takiego prezentu

mira 22:20, 05 wrz 2012

Sebek uważaj na te fiołki, u mnie jedna rabata jest nie do opanowania rosną jak chwasty
a inne siedzą w kupie i nie wędrują - róznią się kolorem jak dla mnie
Richie 22:38, 05 wrz 2012

Kompozycja jesienna bardzo fajna a i pozostałe części ogrodu bardzo ładnie wyglądają. Żaba wygląda na zachwyconą ogrodem
Richie 22:38, 05 wrz 2012

Korony cesarskie są żółte bo takie jeszcze mam a tulipany w każdym koszyku inny kolor
mira 06:35, 06 wrz 2012

Dzięki Rysku
ja też bardzo lubię korony i nie wiem czy nie kupię - na razie mam co sadzić bo trochę wykopałam a trochę kupiłam

mam jednak dylemat który kolor bardziej.. tych szachownic
zdjęcie sprzed 2 lat z Holandii
w tle zółte, a pomarańczowe- takie rdzawe najwyraźniej mnie bardziej przyciągły

Mala_Mi 08:09, 06 wrz 2012

Mira, kompozycje piękne, żaba duma nad ogrodem tak jak i my dumamy, korony piękne (ale u mnie nie chcą rosnąć ładnie...chyba za bardzo gliniasto)...a wczoraj też dokupiłam jeszcze wrzosów i wrzośców.... i długa alejka ...... może kiedy się nią przejdę a na koniec posiedzę na ławeczce
mira 18:45, 06 wrz 2012

Ania zapraszam mam 3 ławki można siedzieć, ale jakoś tego nie widzę jak siedzimy
raczej łazić będziemy i gadać no chyba że z małą przerwą na kawkę - pozdrawiam