Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogrodowy spektakl trwa ...

Ogrodowy spektakl trwa ...

jotka 09:04, 14 wrz 2012

Mira, nakupiłam sporo tulipanów (mimo, że już trochę mam). Teraz planuję sadzenie. Że grupowo to już postanowione dawno. Ale wtykanie pomiędzy niskie rośliny tak jak u Ciebie miedzy przywrotnik też bardzo mi się podoba. Pomyślę jak to zastosować u siebie jeśli pozwolisz
Mala_Mi 06:53, 15 wrz 2012

Mira.. moja mama to kociara, a ja psiara.... poza tym lubię wszystkie zwierzęte... z wyjątkiem much, komarów, nornic, kun.... to szkodniki......o i ślimaki bezskorupkowe!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! i inne szkodniki roślin......
Tulipan w przywrotniku......... bomba

Acha, a kota mam sąsiadów.... niestety drań poluje na moje ptaszki i nasza sympatia się skończyła.....
Ale co zrobić .. taka natura kocia....
Mirka 22:58, 16 wrz 2012

Witaj Mira imienniczko,dzięki za odwiedziny .Twój ogród już dorosły wspaniały i przytulny,a pracownia super idealna na rozmnażanie roślin.Zajrzyj do mnie czasem, Pozdrawiam i dobrej nocki
mira 20:14, 17 wrz 2012

Bogdzia napisał(a)
Napisałam sporo o tulipanach i krokusach i poszło w kosmos wiec tylko pozdrawiam Miro.

Bogdziu u mnie pisałaś ?- kurcze mi też tak się robi czasem i potem już odpuszczam - szkoda - bo to mój teraz temat dyżurny - trzeba już mysleć o kwietniu i sadzić i sadzić ......

mira 20:17, 17 wrz 2012

jotka napisał(a)
Mira, nakupiłam sporo tulipanów (mimo, że już trochę mam). Teraz planuję sadzenie. Że grupowo to już postanowione dawno. Ale wtykanie pomiędzy niskie rośliny tak jak u Ciebie miedzy przywrotnik też bardzo mi się podoba. Pomyślę jak to zastosować u siebie jeśli pozwolisz

Jolu to zdjęcie z Holandii dla wszystkich jako inspiracja - mam małe zarośle przywrotnika i tak myslę że jakby dał pełne pomarańczowe z takimi fioletami to byłoby świetnie - ja tulipany mam po całym ogrodzie porozrzucane małe kupki i tylko parzę czy pasują do pozostałych - szkoda że to tak trwa krótko

pozdrawiam
mira 20:23, 17 wrz 2012

asc napisał(a)
Mira.. moja mama to kociara, a ja psiara.... poza tym lubię wszystkie zwierzęte... z wyjątkiem much, komarów, nornic, kun.... to szkodniki......o i ślimaki bezskorupkowe!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! i inne szkodniki roślin......
Tulipan w przywrotniku......... bomba

Acha, a kota mam sąsiadów.... niestety drań poluje na moje ptaszki i nasza sympatia się skończyła.....
Ale co zrobić .. taka natura kocia....

no cóż - taka kocia natura - chyba, że ma się odpowiednio ułożonego kota , mój wie, że to mi sprawia przykrość i znosi myszy ale jednej nornicy przynieśc nie może a tak go o to proszę - trzeba się wiele nagadać
hehe
mira 20:28, 17 wrz 2012

mirka napisał(a)
Witaj Mira imienniczko,dzięki za odwiedziny .Twój ogród już dorosły wspaniały i przytulny,a pracownia super idealna na rozmnażanie roślin.Zajrzyj do mnie czasem, Pozdrawiam i dobrej nocki

MIra witaj! - to na razie jest nas 3 imienniczki to już klub można założyć
pozdrawiam
mira 20:46, 17 wrz 2012

Pozdrawiam wszytskich odwiedzających mój wątek i zostawiam trochę kwiecia chyba jedne z ostatnich
jeszcze czekam na lan astrów i na razie mała przerwa - choć pewnie nie wytrzymam i będę zaglądać

pozdrawiam

AniaDS 15:25, 21 wrz 2012

Ale piękna ta donicowa kompozycja, w moich kolorach
Mala_Mi 19:51, 21 wrz 2012

Mi też się podoba składanka w koszu

3 MIrki.. ale Wam fajnie, bo Anek dużo, za dużo.... gubię się......