Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogrodowy spektakl trwa ...

Ogrodowy spektakl trwa ...

zbigniew_gazda 13:19, 28 paź 2012

Mira również pozdrawiam i zobaczyłem jesienne kolorki .
eliza3 13:26, 28 paź 2012

Pięknie pokazałaś swój ogród jesienią, nawet mokry wygląda malowniczo, a może właśnie deszcz dodał mu urody... U mnie biało, i chociaż jest już popołudnie śnieg nie stopniał...
Pozdrawiam
vita 16:04, 28 paź 2012

Trzymam kciuki za pąki na hortensji pnącej. Widziałam jak u Ciebie kwitła, bardzo obficie.
Odnotowałam też słabość do pierwiosnków kandelabrowych, też mam, ze dwie odmiany.
Nie popadaj w przygnębienie z powodu pogody, Miro, a zdjęcia, które pokazałaś, chociaż smutne to pięknie obrazują przemijanie. Pozdrawiam
mira 18:40, 28 paź 2012

Bożenko ogórd to moja ostoja i sposób na rozladowanie stresu i wszelkie smutki - niestety w listopadzie wielkiego wsparcia mieć nie będę miała - u nas dziś było rano bielutko ale potem stopniało - pogoda nie sprzyja niczemu jak dla mnie

Ania ja zimę lubię ale niecierpię listopada i trochę stycznia - grudzień fajny bo ja lubię grudniowe święta a w lutym już planuję ogród i jest tuż tuż - sporty zimowe lubię wsystkie i dziś oglądałam już zjazd - ale musi być biielutko i najlepiej ze słońcem -

mira 18:44, 28 paź 2012

Zbyszku ja jeszcze wsystkiego w ogrodzie nie zrobiłam - doniczki nie zniesione

Elu dziś rano było bielutko - może w week da się coś zdziałać

Wiktoria no tak przemijanie jest nieuchronne

pozdrawiam
mira 18:55, 28 paź 2012

przemijanie

nostalgia

marnotrawstwo - chyba rydze ale nie znam i nie zostały zebrane

życie w ogrodzie
marzena 19:34, 28 paź 2012

no, faktycznie nostalgiczne obrazki jeszcze jesienne...bardzo ładne zdjęcia liści różnorodnych
a nie było u Ciebie ani grama śniegu ?
Mira, wydaje i się, że te grzyby to nie rydze ale tzw krowiaki ( u mnie też takie były...) ale to niejadalne albo trujące...
a może Hanusia by się wypowiedziała, ona jest znawczynią w tym zakresie
mira 19:48, 28 paź 2012

Marzenko dzięki - tych grzybów nie zbieram zostały tak sobie - ja wolę pieczarki choć borowikowa nie ma równej sobie

a tak a propos grzybów było tak strasznie sucho , popadalo i wysyp był u mnie jak nigdy - oczywiście takich różnych grzybów
Slawko 19:57, 28 paź 2012

Piękny, dojrzały ogród Z przyjemnością będę tu wracał pozdrawiam
hanka_andrus 20:02, 28 paź 2012

Te mi wyglądają na olszówki,czyli krowiak podwinięty, nie polecam zbierania,bo toksyny chociaż nie trujące natychmiast, odkładają się w wątrobie i po jakimś czasie dają o sobie znać,nie koniecznie w czasie spożywania grzybów.ale długo,długo ,po tym.