Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Przerabianie ogródka pod swój gust

Przerabianie ogródka pod swój gust

KasiaBawaria 06:48, 28 kwi 2020

violaskom napisał(a)

Wygląda na ładny łan margerytki. Śliczna wiosna u Ciebie.
Ścisk dla Eddiego

No to tych lanow mam kilka, bo wysiala mi sie w kilku miejscach byla za wysoka na skalniak wiec ja 2 lata temu usunelam a tu prosze
KasiaBawaria 06:52, 28 kwi 2020

gogo napisał(a)
Em miał łokieć tenisisty, wziął zabiegi: magnetron, ultradźwięki i jonoforezę i pomogło

No patrz, oprocz ultradzwiekow nie zaproponowano mi takich zabiegow, musze nastepnym razem zapytac.Dziekuje.U mnie juz tak kiepsko, ze nawet szklanki nie jestem wstanie utrzymac, sama mi wypada z dloni.

Bodziszek zaraz rozkwitnie

Milka 06:54, 28 kwi 2020

Oj biednaś, miałam kiedyś to samo, wyleczyli mnie laserem
KasiaBawaria 07:01, 28 kwi 2020

Milka napisał(a)
Oj biednaś, miałam kiedyś to samo, wyleczyli mnie laserem
Laserem? A jak wygladal taki zabieg?
Milka 07:17, 28 kwi 2020

Siadasz, zakładasz okulary i na łokieć kierują laser, co każdy zabieg dłużej, w sumie wzięłam serię 15 i wyleczyło, bo nawet długopis mi wypadał z ręki. Lazłam po schodach do piwnicy ze słojem, zahaczyłam i glebłam, chroniąc się, amortyzowałam łokciem no i zong.
KasiaBawaria 08:02, 28 kwi 2020

Milka napisał(a)
Siadasz, zakładasz okulary i na łokieć kierują laser, co każdy zabieg dłużej, w sumie wzięłam serię 15 i wyleczyło, bo nawet długopis mi wypadał z ręki. Lazłam po schodach do piwnicy ze słojem, zahaczyłam i glebłam, chroniąc się, amortyzowałam łokciem no i zong.

Ja uderzylam w rame drzwi lokciem, ze gwiazdy zobaczylam. 15 zabiegow. W Polsce to sie prywatnie robi?
popcorn 08:12, 28 kwi 2020

Nie, na NFZ. Czeka się pewnie z pół roku, jak masz szczęście to krócej. Można też zapłacić i ta sama placówka zrobić Ci od ręki to samo heh
KasiaBawaria 08:21, 28 kwi 2020

U nas tez sie z bolem dlugo czeka. Pol roku nie, ale u siebie na termin czekalam 3,5 miesiaca.
Seslerie sa juz spore
anpi 10:10, 29 kwi 2020

Kasiu, te niebieskie anemony zimują u Ciebie, rozrastaja się ? Są śliczne, widziałam na ryneczku, skusiłąm się na amaratowego, ale te niebieskie też mnie ciągnęły...
Mam posadzoną kiedyś mieszankę anemonów z cebul, ale kwitły tylko przez dwa lata i to pojedynczymi kwiatami , a teraz już co najmniej dwa kolejne lata wychodzą tylko same listki. Może są za bardzo w cieniu piwonii?
KasiaBawaria 10:55, 29 kwi 2020

Aniu, swoje anemony mam dopiero pierwszy rok i sa posadzone w doniczce z bzem.Sadzilam je we wrzesniu i zimowaly na zewnatrz w tej donicy. Kwitna caly czas masa kwiatow. To bardzo jasne miejsce, rano jest bezposrednie slonce I dosyc suche, bo czesto zwisaja im liscie, bez wypija cala wode.