Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Przerabianie ogródka pod swój gust

Przerabianie ogródka pod swój gust

popcorn 15:14, 05 maj 2020

Piękne zdjęcia Jakie to narcyze?
KasiaBawaria 15:20, 05 maj 2020

popcorn napisał(a)
Piękne zdjęcia Jakie to narcyze?

Na etykietce jest napisane acropolis. :
mirkaka 15:33, 05 maj 2020

KasiaBawaria napisał(a)

Mam orteze- z wybrzuszeniem silikonowym.To masz na mysli?Nosze od miesiaca, prawie caly dzien.Nie pomaga mi niestety. Cala zime oszczedzalam reke na tyle ile sie dalo. Ale nawet glupie obieranie ziemniakow boli. Mam narazie te cwiczenie uciskowo-rozciagajace i dzis pierwszy raz obudzilam sie z mniejszym bolem. Moze jest nadzieja

Mam ten sam problem z łokciem, od dwóch lat boli, stosowałam już chyba wszystkie możliwe zabiegi, laser też ,nawet miałam ostrzykiwanie osoczem , własną krwią. Nic nie pomogło, tylko u mnie na USG wyszło że mam już rozwarstwiony przyczep. Myślę że jak się epidemia skończy to może komórki macierzyste.
Epimedium mam, pod brzozą, śliczne ale bardzo powoli się rozrasta.
Opisz te ćwiczenia uciskowo rozciągające, jestem ciekawa, ja stosuję tylko rozciągające, ale może inne niż Ty
deszczowymaj 20:49, 05 maj 2020

Pokaż swoje bułeczki
KasiaBawaria 20:52, 05 maj 2020

mirkaka napisał(a)

Mam ten sam problem z łokciem, od dwóch lat boli, stosowałam już chyba wszystkie możliwe zabiegi, laser też ,nawet miałam ostrzykiwanie osoczem , własną krwią. Nic nie pomogło, tylko u mnie na USG wyszło że mam już rozwarstwiony przyczep. Myślę że jak się epidemia skończy to może komórki macierzyste.
Epimedium mam, pod brzozą, śliczne ale bardzo powoli się rozrasta.
Opisz te ćwiczenia uciskowo rozciągające, jestem ciekawa, ja stosuję tylko rozciągające, ale może inne niż Ty

To mnie nie pocieszylas...u mnie wogole jest zawsze problem- nie reaguje na leki,na leczenie, nie wazne jakiego narzadu. Mam chroniczne zapalenie zatok i miesiac po operacji wszystko wrocilo. Wkurza mnie to juz, bo tyle rzeczy juz wyprobowalam i nic.
Moze pokazac ci film z cwiczeniami?Wprawdzie po niemiecku ale widac jak sie rozciaga i jednoczesnie roluje rolka.
cwiczenie
KasiaBawaria 21:07, 05 maj 2020

deszczowymaj napisał(a)
Pokaż swoje bułeczki

A prosze

I zestresowany Eddie

deszczowymaj 21:14, 05 maj 2020

Jakie piękne ,różnorodne bardzo apetycznie wyglądają

Eddie bułeczki nie dostał ?że się tak stresuje
KasiaBawaria 07:57, 06 maj 2020

No pies nie dostaje buleczek Bewstydny, caly dzien potrafi tak lezec A bulki pomagal robic mi moj syn Z pestkami dyni i ziolami sa Wiosna robie je z kwiatkami mniszka
mirkaka 08:35, 06 maj 2020

Kasiu bardzo dziękuję z linka z ćwiczeniami. Okazuje się że robię te ćwiczenia już od wielu lat ale sposób na rolowanie bardzo dobry. Dołączę je do swoich ćwiczeń
KasiaBawaria 08:49, 06 maj 2020

Rolowanie zwieksza efekt rozsciagania.Troche te cwiczenia dziwne i mi sie to odbija na plecach, ale przynosza ulge.