Mam ten sam problem z łokciem, od dwóch lat boli, stosowałam już chyba wszystkie możliwe zabiegi, laser też ,nawet miałam ostrzykiwanie osoczem , własną krwią. Nic nie pomogło, tylko u mnie na USG wyszło że mam już rozwarstwiony przyczep. Myślę że jak się epidemia skończy to może komórki macierzyste.
Epimedium mam, pod brzozą, śliczne ale bardzo powoli się rozrasta.
Opisz te ćwiczenia uciskowo rozciągające, jestem ciekawa, ja stosuję tylko rozciągające, ale może inne niż Ty
To mnie nie pocieszylas...u mnie wogole jest zawsze problem- nie reaguje na leki,na leczenie, nie wazne jakiego narzadu. Mam chroniczne zapalenie zatok i miesiac po operacji wszystko wrocilo. Wkurza mnie to juz, bo tyle rzeczy juz wyprobowalam i nic.
Moze pokazac ci film z cwiczeniami?Wprawdzie po niemiecku ale widac jak sie rozciaga i jednoczesnie roluje rolka. cwiczenie
No pies nie dostaje buleczek Bewstydny, caly dzien potrafi tak lezec A bulki pomagal robic mi moj syn Z pestkami dyni i ziolami sa Wiosna robie je z kwiatkami mniszka
Kasiu bardzo dziękuję z linka z ćwiczeniami. Okazuje się że robię te ćwiczenia już od wielu lat ale sposób na rolowanie bardzo dobry. Dołączę je do swoich ćwiczeń