Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Przerabianie ogródka pod swój gust

Przerabianie ogródka pod swój gust

KasiaBawaria 09:22, 27 lip 2020

popcorn napisał(a)

ale ładnie u Ciebie!

Co to to srebrne jeśli mogę spytać? Mikołajek ci się sieje? Czy on tworzy kępy, czy takie pojedyncze łodygi tylko? Miałam go kiedyś i nie mogłam upilnować, pojedyncze rośliny tu i tam często daleko od siebie, a Ty masz go tak w kupie? Fajnie

To jest jedna roslina w kepie Mi sie nie sieje praktycznie.Ostatnio po 2 latach wyrosl mi w zupelnie innym miejscu
To srebrne to santolina
Gosiek33 09:23, 27 lip 2020

popcorn napisał(a)

ale ładnie u Ciebie!

Co to to srebrne jeśli mogę spytać? Mikołajek ci się sieje? Czy on tworzy kępy, czy takie pojedyncze łodygi tylko? Miałam go kiedyś i nie mogłam upilnować, pojedyncze rośliny tu i tam często daleko od siebie, a Ty masz go tak w kupie? Fajnie

wejdę w słowo, bo zapomniałam zacytować to zdjęcie - to santolina cyprysikowata, którą Kasia zdiagnozowała i u mnie

To połączenie z mikołajkiem niezwykle udane. Kasiu powiedz jak wysoką masz santolinę? Ten mikołajek u mnie dość wysoki a santolina niezbyt, tak do 30 cm
Gosiek33 09:28, 27 lip 2020

Atrakcji nie zazdroszczę. Wszystko na raz

Trzymam kciuki za powodzenie akcji
KasiaBawaria 10:05, 27 lip 2020

Podlogi jednak beda za tydzien robione, bo wylewki nie sa wystarczajaco suche. Mierzyli wilgotnosc i jest za wysoka..buuu

Santolina u mnie tez ma okolo 30 cm i mikolajek tez ten srebrny jest wyzszy Santolina rosnie u mnie z mikolajkami, perovskia, werbena i trawami.

popcorn 10:09, 27 lip 2020

dzieki za info

miłego dnia!!!
KasiaBawaria 13:55, 27 lip 2020

popcorn napisał(a)
dzieki za info

miłego dnia!!!

Tobie rowniez planujesz srebrna rabate?
Nowa12 21:50, 27 lip 2020

KasiaBawaria napisał(a)

Cortenu u mnie troche jest Takze scianki z cortenu sa Zwariuje zaraz. Od 6 sa pracownicy i musielismy wszystko wokol domu usunac, bo tynki beda robic. Do tego przyszli panowie od podlog, ale wylewki chyba nie sa calkiem wyschniete..Moj mlodszy syn mial przez weekend wysoka goraczke i bole brzucha i jechalismy dzis rano do lekarza na testowanie, bo starszy mial jechac do babci i musimy byc pewni, ze to nie korona. I po testowaniu w aucie nie odpalil mi samochod. Dobrze ze to niedaleko i pod domem prywatnym lekarza, to podlaczylismy sie pod jego prad i podladowalismy auto.

No to nieciekawe mieliście przeboje .
KasiaBawaria 08:06, 28 lip 2020

Mlodszy czuje sie juz duzo lepiej ale na test wczoraj pojechalismy. Watpie jednak, ze wyjdzie pozytywny, bo od 7 dni w naszym miescie nie ma nowych infekcji. Dobrze, ze test zrobilam, bo zeby poszedl na te ostatnie dni do przedszkola, to musi byc atest od lekarza. A to ostatnie dni przedszkola, potem jest na 6 tygodni zamkniete. Ja nie wiem jak mam pracowac, bo w home office z dwojka dzieci juz nie wyrabiam.

Wiecie moze, na jakiej stronie znajde aktualne przepisy obowiazujace w Polsce w kwestii korony?Czy przyjezdzajac do POlski na urlop musimy miec cos jeszcze oprocz masek? Kwarantanny chyba nie trzeba przechodzic?
Ale dosyc narzekania Podlogi jeszcze nie ma, ale chociaz ramy od okien dachowych wlasnie robia i nie musza uwazac chociaz na podloge. Robi sie tez garaz i tynki. Wiec zawsze to do przodu.
Jestem bardzo ciekawa niektorych astrow, niektore maja bardzo ladny pokroj i rosna zdrowo.

Merlot pachnie bardzo intensywnie

deszczowymaj 10:40, 28 lip 2020

KasiaBawaria napisał(a)
Mlodszy czuje sie juz duzo lepiej ale na test wczoraj pojechalismy. Watpie jednak, ze wyjdzie pozytywny, bo od 7 dni w naszym miescie nie ma nowych infekcji. Dobrze, ze test zrobilam, bo zeby poszedl na te ostatnie dni do przedszkola, to musi byc atest od lekarza. A to ostatnie dni przedszkola, potem jest na 6 tygodni zamkniete. Ja nie wiem jak mam pracowac, bo w home office z dwojka dzieci juz nie wyrabiam.

Wiecie moze, na jakiej stronie znajde aktualne przepisy obowiazujace w Polsce w kwestii korony?Czy przyjezdzajac do POlski na urlop musimy miec cos jeszcze oprocz masek? Kwarantanny chyba nie trzeba przechodzic?
Ale dosyc narzekania Podlogi jeszcze nie ma, ale chociaz ramy od okien dachowych wlasnie robia i nie musza uwazac chociaz na podloge. Robi sie tez garaz i tynki. Wiec zawsze to do przodu.
Jestem bardzo ciekawa niektorych astrow, niektore maja bardzo ladny pokroj i rosna zdrowo.

Bardzo urokliwa rabatka

współczuję ostatnich przeżyć ..jak się wali to wszystko

Dobrze że maluch czuje się lepiej dużo zdrówka przesyłam

Kawa 11:12, 28 lip 2020

pięknie na rabatach!
atrakcji nie zazdroszę ale ma nadzieję że idzie ku lepszemu