Fajnie, że z Eddiem już dobrze
Jak zobaczyłam stan garażu przeżyłam szok
Ja mieszkam w domu z 1897 roku i nie mam nic zagrzybionego, czy zardzewiałego.
Masz tak piękne kompozycje, że musiałabym wszystkie cytować, więc tylko wszystko chwalę
U mnie pada co dzień na szczęście nie za długo ale mocno.
Piekny ogród i rabaty masz Kasiu, z przyjemnością ogladam Twoje zdjęcia i często sobie do nich wracam
Tak budowali oszczedzali na wszystkim. Myslelismy, ze jak kupimy 10 letni dom, to pare lat nie bedziemy musieli nic robic. I tak od momentu wprowadzki, ciagle cos remontujemy.
U mnie te przesadzane jest wysokosci 140 cm!A te rosnace juz kilka lat w tym roku jakies nizsze jest.Okolo metra ma To chyba znak, ze czas podzielic?Nawozone bylo.
Co to to srebrne jeśli mogę spytać? Mikołajek ci się sieje? Czy on tworzy kępy, czy takie pojedyncze łodygi tylko? Miałam go kiedyś i nie mogłam upilnować, pojedyncze rośliny tu i tam często daleko od siebie, a Ty masz go tak w kupie? Fajnie
Cortenu u mnie troche jest Takze scianki z cortenu sa Zwariuje zaraz. Od 6 sa pracownicy i musielismy wszystko wokol domu usunac, bo tynki beda robic. Do tego przyszli panowie od podlog, ale wylewki chyba nie sa calkiem wyschniete..Moj mlodszy syn mial przez weekend wysoka goraczke i bole brzucha i jechalismy dzis rano do lekarza na testowanie, bo starszy mial jechac do babci i musimy byc pewni, ze to nie korona. I po testowaniu w aucie nie odpalil mi samochod. Dobrze ze to niedaleko i pod domem prywatnym lekarza, to podlaczylismy sie pod jego prad i podladowalismy auto.