Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Przerabianie ogródka pod swój gust

Przerabianie ogródka pod swój gust

KasiaBawaria 19:03, 28 lip 2020

A kiedy podlewalas?
Gosiek33 19:19, 28 lip 2020

Dawno, przed 8 lipca. Tyle wody mają ile spadnie czyli niewiele
Nowa12 19:33, 28 lip 2020

To u mnie wody z nieba nie brakuje. Nie trzeba prawie w ogóle podlewać. A dzisiaj znowu alert pogodowy dostaliśmy o burzach i wichurze w nocy.
KasiaBawaria 21:04, 28 lip 2020

To faktycznie dawno. U mnie popadalo w koncu porzadnie, bo ostatnie 4 tygodnie to raczej bylo tylko po 2-3 litry i tyle. Tylko kore zmoczylo a woda sie do gleby nie dostala.

A_gawa 11:50, 29 lip 2020

Kaśku, ogród przepiękny - rabaty kwiatowe zapewne są obiciem duszy Właścicielki.
Uwielbiam patrzeć na kwietne łany. Przepiękne zestawienia. Nie sądziłam, że będę chciała mieć pomarańczowe jeżówki, a tu masz - pooglądałam piękności u Ciebie i dochodzę do wniosku, że ogród właśnie musi być pod swój gust.

Mam nadzieję, że wszystkie atrakcje szybko miną i z sukcesem.
KasiaBawaria 07:33, 30 lip 2020

A_gawa napisał(a)
Kaśku, ogród przepiękny - rabaty kwiatowe zapewne są obiciem duszy Właścicielki.
Uwielbiam patrzeć na kwietne łany. Przepiękne zestawienia. Nie sądziłam, że będę chciała mieć pomarańczowe jeżówki, a tu masz - pooglądałam piękności u Ciebie i dochodzę do wniosku, że ogród właśnie musi być pod swój gust.

Mam nadzieję, że wszystkie atrakcje szybko miną i z sukcesem.

Kiedys wogole nie potrafilam sobie wyobrazic zolci i innych kolorow niz bialy i niebieski w swoim ogrodzie wogole niekwiatowa bylam Gusta chyba jednak sie zmieniaja.
Doszly niestety nowe atrakcje. Rodzinne i budowlane.No ale to chyba zawsze tak jest,ze wszystko naraz.Moj mlodszy zaprzyjaznil sie z pracownikami na budowie i sobie podczas pracy z nim zartuja i rozmawiaja. Po polsku i niemiecku a oni i po czesku. Niektorzy pracowniicy sa ze Slowacji, niektorzy Niemcy. Multikulti jak rozmawiam z dziecmi po polsku to czesto sporo rozumieja, zreszta my ich tez
Podloga bedzie sie robic dopiero od wtorku, bo wylewki musza do konca wyschnac.Ale nie ma tego zlego. chociaz wczoraj do konca zrobiono instalacje elektryczna i zalozono ramy wokol okien dachowych i nie musialam sie trzasc nad podloga, ze cos poniszcza.
KasiaBawaria 14:37, 30 lip 2020

Uwielbiam te smialkowe mgielki. W sloncu powstaly 3 tygodnie wczesniej niz na tej rabacie w polcieniu.

KasiaBawaria 07:27, 03 sie 2020

Monarda nadal pieknie kwitnie.Pelno w niej bakow i pszczol.

Zakwitly pierwsze mieczyki. Ale im jakos niezbyt dobrze na mjej glebie.

Gosiek33 07:44, 03 sie 2020

Letnia bujność w ogrodzie

Szkoda, że u mnie mieczyki się nie udają
popcorn 08:17, 03 sie 2020

Przepięknie!!! Jeżówki na tle niebieskawych floksów, cudne!!!