Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Przerabianie ogródka pod swój gust

Przerabianie ogródka pod swój gust

Anda 10:08, 27 kwi 2018

Dwa krzeselka dla dzieci i stoliczek. Mamy jeszcze miejsce na regalik i Sitzsack
Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
KasiaBawaria 11:06, 27 kwi 2018

Wow, to pelen wypas. Umnie tyle sie nie zmiesci
Joku 09:52, 28 kwi 2018

KasiaBawaria napisał(a)

I kawalek mojej innej pasji.Niezmiennej od 35 lat jak nie dluzej

Co to za pasja? Widzę paprocie? Akwarium?
KasiaBawaria 10:29, 28 kwi 2018

Tak, akwarium. Dopoki nie mialam ogrodu, moglam tam sie ogrodowo troche wyzyc To mikrozorium, mchy, zwartki. Kiedys byl high tech, z co2 ale przycinanie roslin raz tygodniu i dwojka malutkich dzieci nie sa ze soba kompatybilne
MariuszG 00:12, 04 maj 2018

Zachwyciłem się zdjęciami wszystkimi . Tyle życia!. Wygooglałem sobie rasę psiaka, nie znałem takiej. Wygląda jak z bajki superowy jest. Fajnie, że masz tyle zwierząt w ogrodzie. Mi jeży zawsze jest żal, bo przeważnie kiedy jakiś pojawiał się w okolicy, to później widziałem go rozjechanego na drodze.
Powiem Ci szczerze, że jakkolwiek i mi nie podoba się pomysł na odstraszanie ptaków z ogrodu, tak wieszanie płyt wydaje się być łaskawą metodą. Mnie kiedyś poraził widok kobiety celującej strumieniem wody z węża ogrodowego prosto w gniazdo szpaków czy wróbli. Albo panów urządzających sobie zawody strzeleckie z wiatrówki. Tyle że celem były wróble i sikory. Ech. No ale są też i dobrzy ludzie, co widać po Twoich zdjęciach. Ja na przekór ptako-straszakom trzymam w ogrodzie sporą czereśnię wyłącznie dla szpaków.

Edit: Jeszcze akwarium! Podziwiam, że tak zadbane. Zastanawiałem się dłuższą chwilę patrząc na zdjęcie, czy są tam rośliny wodne, czy to tak ładna kompozycja w terrarium . Mnie zniechęciło do akwarystyki grzebanie w chłodnej wodzie, wolę ziemię .
KasiaBawaria 08:21, 04 maj 2018

Mariusz- z wiatrowki?? O matko.. o mnie jezy juz sztuk 3
Akwarium posiada ciepla wode 26 stopni. Kiedys wygladalo tak akwarium galeria

Ciesze sie, ze sie fotki podobaja U mnie teraz goracy czas w ogrodzie. Duzo sie dzieje, masa pracy. Niedlugo zabieamy sie za murek oporowy
KasiaBawaria 08:22, 07 maj 2018

Mala aktualizacja -odswiezylam lawke. Czyszczenie i dwie warstwy nowego impregnantu I pierwsza poczwarka pazia krolowej sie przemienila w motyla widze,ze kolejna zrobila sie ciemnozielona, wiec niedlugo tez sie przemieni

Pare kadrow- uwielnbiam te soczysta, majowa zielen.

Jeden z masy rozchodnikow

I troche wiosny

KasiaBawaria 08:28, 07 maj 2018

Wszystkie budki zajete. A w bluszczu i tujach gniazduja kosy

Moja krzywa jablonka
KasiaBawaria 08:31, 07 maj 2018

Azalie-ktore mi tam wogole nie pasuja.Pozostalosc po poprzednich wlascicielach.

A z tego bedzie murek

Anda 09:02, 07 maj 2018

Bardzo ladne kamienie na murek
Fajnie, ze ptaki tak lubia Twoj ogrod
Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies