Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Przerabianie ogródka pod swój gust

Pokaż wątki Pokaż posty

Przerabianie ogródka pod swój gust

Aurelllia 20:51, 04 lis 2018

Śliczny szczeniak Hortensje cały czas pięknie kwitną i ileeeeeeeeee liści - jeżyk na pewno będzie zadowolony
Gardenarium 21:10, 04 lis 2018

Ja też pełna podziwu dla koloru hortensji. Jeszcze takiej nie widziałam

Instagram Ogrodowiska
KasiaBawaria 09:59, 05 lis 2018

Dziekuje za odwiedziny. Eddie sprawia nam duzo radosci.Szybko sie uczy i niedlugo zaczyna szkole dla psow Rosnie przerazliwie szybko.Jest z nami wszedzie, nauczyl sie super jazdy autem i juz sam chce wskakiwac do bagaznika, na co mu jeszcze nie pozwalamy. Jezdzimy z nim do duzych miast, by przyzwyczajal sie do tlumow, tramwajow czy jazdy metrem

Deby kuliste sa w tym roku niesamowite. Dopiero teraz traca liscie.
KasiaBawaria 10:16, 05 lis 2018

Przepieknie przebarwiaja sie tawulki, trawy, milorzab, klony i perukowce.

Aurelllia 20:33, 05 lis 2018

Kasiu jak dobrze, że zajrzałam do Ciebie kilka dni wcześniej, bo wyobraź sobie, że odkryłam, że jeżyk u mnie zamieszkał i zapadł w sen zimowy - ale cała opowieść u mnie w wątku Przychodzę, więc do fachowca od domków dla jeży i pytam czy mój się nadaje czy nie bardzo
adkawi 11:40, 06 lis 2018

Witaj Kasiu nie wiem czy u Ciebie byłam ,ale podziwiam Twoje dęby po prostu cudowne.Ogólnie ogród bardzo miły dla oka.
Bardzo oryginalna rasa tego pieska ,jestem ciekawa charakteru.Pozdrawiam
KasiaBawaria 11:50, 06 lis 2018

Aurelia- mam nadzieje, ze jezyk zamieszka u ciebie na stale Ja niestety mam tu sasiadow, ktorzy nie toleruja zwierzat i ptakow w ogrodach..

Adrianna- z charakteru jest cudowny. Wiadomo, ze pierwsze tygodnie to wychowanie i stawianie granic. Ale bardzo szybko sie uczy. Zostaje sam bez problemu, ale najbardziej chcialby byc zawsze z nami. Wczoraj tylko otworzylam drzwi, to zamiast na siusiu polecial do auta i chcial wskakiwac do auta.A ze mu nie pozwolilam do bagaznika, to wgramolil sie z tylu do dzieci inie chcial wyjsc
KasiaBawaria 11:59, 06 lis 2018

Gardenarium napisał(a)
Ja też pełna podziwu dla koloru hortensji. Jeszcze takiej nie widziałam

Witam Danusiu w moich skromnych progach Ta hortensja co roku wyglada inaczej.
adkawi 12:25, 06 lis 2018

Co to muszą byc za ludzie ,skoro nie tolerują zwierząt masakra.
Ale wracając do tematu pieska.Moja suczka uwielbia jeździć ..jak tylko widzi ze zbliżamy się do auta to pierwsza stoi przed bagażnikiem
Anda 12:28, 06 lis 2018

Piesio cudowny

U nas wszyscy sasiedzi uwielbiaja zwierzeta, zwlaszcza koty Nasi najblizsi sasiedzi wszyscy maja koty, dwie rodziny po dwa koty a jedna rodzina nawet trzy

Ulice dalej mieszkaja psiarze

Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies