Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Marzenia i plany vs. rzeczywistość

Marzenia i plany vs. rzeczywistość

butterfly 21:54, 31 lip 2012

No i myslę nad tymi stożkami i znalazłam im miejsce ale nie wiem czy dobre...

A, i z tego wszystkiego napisałam 3 kule zamiast 3 stożki...

Nie wiem czy one nie będa się gryzły z ta kosodrzewiną i berberysami...

Wprowadziłam też zmiany, które "prawie" już są...
paola1a 22:00, 31 lip 2012

Witaj
Zaglądałam do Ciebie już wcześniej, bo zaciekawił mnie plan Twojej rabaty ale widzę, że w realu będzie cudowna - zestawienie traw, hortensji i żurawek jest wspaniałe. Czy możesz mi napisać dokładnie jaki rodzaj turzycu tutaj wrzuciłaś? A przy okazji dziękuję za rozwiązanie moich wątpliwości co do wyboru sprzedawcy żurawek - teraz na pewno zamówię je w funkie.pl
A co do tytułu wątku- jeśli nadal będziesz tworzyć ogród z takim zapałem to wkrótce tytuł będzie nieaktualny.
butterfly 22:25, 31 lip 2012

Witaj paola1a!

Muszę !!! te rabatę wykonczyc przed niedzielą bo potem tydzień mnie nie będzie... mam nadzieje że podołam...a podziekowanie należą się przede wszystkim Magnolii.

Turzyca 'Evergold'

I funkie.pl naprawdę polecam - jak szukałam żurawek to tam zadzwoniłam w pierwszej kolejności ale był zajety nr i zadzoniłam do kroton.
Potem Pani z funki. pl oddzwoniła ale było juz po ptokach, bo zamówiłam...

A tytuł wątku... jak go wymyślałam to chciałam troche nawiązać do poprzedniego wątku - projektowego - że nie zawsze to, co sie zaplanuje to da się wykonać... no bo właśnie, ta rzeczywistość...

Zapraszam !!
agniecha973 22:30, 31 lip 2012

Magnolia doradza świetnie, wiem coś o tym , ale Ty włożyłaś tu dużo własnej pracy. Już Ci kiedyś pisałam, że ja tak nie potrafię wszystkiego narysować, a Ty sobie świetnie dajesz radę.
butterfly 22:33, 31 lip 2012

Oj tam , oj tam, przestań
butterfly 22:35, 31 lip 2012

No właśnie, rady Magnolii by mi się teraz przydały jak ustawiać hacone i runianke...
agniecha973 22:35, 31 lip 2012

Jak będzie korzystać z internetu, to na pewno wpadnie.
paola1a 22:38, 31 lip 2012

A jeszcze dopytam - gdzie zamawiałaś tę turzycę? No chyba że to zakup na rynku lokalnym
butterfly 22:50, 31 lip 2012

No turzyce kochana, to temat rzeka - zamawiałam u p. Surowińskich, jeszcze wczesna wiosną, przyszły po dobrych paru miesiącach i kilkudziesięciu mailach ale nie śpieszyło mi się.
Akurat do tych sadzonek nie mam nic (bo na miskanty Morning Light nadal czekam...)
ewfcia 23:54, 31 lip 2012

Wow, właśnie przejrzałam Twoje oba wątki i jestem pełna podziwu dla Ciebie trzymam kciuki za Ciebie a ogród małymi krokami robi się coraz piękniejszy