Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Spotkania » Święto Róż w ogrodzie nie tylko bukszpanowym - czerwiec 2012

Święto Róż w ogrodzie nie tylko bukszpanowym - czerwiec 2012

Sebek 10:33, 03 cze 2012

Ja dotarłem do domku prawie o północy - bo jeszcze byliśmy u rodzinki w Rybniku.

Na początku chciałem podziękować Sylllwi i jej M za dowiezienie mnie na miejsce jak i odwiezienie - bardzo dziękuję jeszcze raz

No i chciałem podziękować Danusi za przepiękne spotkanie w jej cudnym ogrodzie no i za tak wspaniałych forumowiczów

A co do nagrywania Mai - ja nie chcę oglądać tego odcinka!!! Całkiem zjadł mnie stres - jeszcze jakby to było na zasadzie wywiadu, a tak padło pytanie, które będzie wycięte i miało się z tego zrobić opowiadanie. Zgroza Ale według mnie najlepiej poradziła sobie Gosia.

Niedługo będę wgrywać zdjęcia - może nie wszystkie, bo mam ich 711 Ale część
Joanka 10:35, 03 cze 2012

KasiaWB napisał(a)

lub poleżeć )) (kolejka oczekujących przeniosła się w inny punkt, Shrekola w pobliżu nie było, a Joasia jeszcze nie dojechała ))) ale i tak wybrała drugi leżaczek ) ) Cuudne leżaki

Telepatycznie wyczułam, że siedzisz obok
Ach jak było fajnie spotkać Was oboje w realu. Szkoda, że nie dojechałam szybciej, pewnie dłużej byśmy pogadały Musimy to nadrobić
Bea 10:37, 03 cze 2012

Witam.

I ja miałam ogromną przyjemność być na spotkaniu w "Ogrodzie nie tylko bukszpanowym".

Był to dla mnie niezapomniany dzień pełen wrażeń.

Bardzo dziękuję za serdeczne przyjęcie Danusi, Witkowi, Wiesi, Kasi, Ani.

Wszystko było perfekcyjnie przygotowane:

ogrody: Danusi, Kasi i Wiesi, Ani,

królewskie przyjęcie, pięknie przygotowany stół zastawiony przepysznymi smakołykami, potrawami oraz
ciastami przygotowanymi przez organizatorów oraz uczestników;

i niezapomniana atmosfera dzięki gospodarzom o wszystkim uczestnikom spotkania.

Jeszcze raz bardzo dziękuję

Bea wraz z M
KasiaWB 10:43, 03 cze 2012

Joanka napisał(a)

lub poleżeć )) (kolejka oczekujących przeniosła się w inny punkt, Shrekola w pobliżu nie było, a Joasia jeszcze nie dojechała ))) ale i tak wybrała drugi leżaczek ) ) Cuudne leżaki

Telepatycznie wyczułam, że siedzisz obok
Ach jak było fajnie spotkać Was oboje w realu. Szkoda, że nie dojechałam szybciej, pewnie dłużej byśmy pogadały Musimy to nadrobić

cieszę się bardzo, że wreszcie się poznaliśmy napewno jeszcze się spotkamy nie raz
Pozdrawiamy Was oboje
zbigniew_gazda 10:47, 03 cze 2012

Jadło wspaniałe ale mnie się baaardzo podoba fantazyjnie ułożony obrus pod tymi pysznościami.
Ślicznie jest.

malwes 10:55, 03 cze 2012

Rewelacyjne fotografie - czuć dzięki nim tą wspaniała atmosferę spotkania.
Bea 10:59, 03 cze 2012

Zapraszająca brama do ogrodu

Syla 11:01, 03 cze 2012

Oświadczyny ??? !!!!! ...................... Serce krwawi , że mnie nie było !!!!!!!! Oglądnęłam zdjęcia i się poryczałam ............ Pozdrawiam wszystkich uczesników a przede wszystkim Szefową z Szefunciem którego na zdjęciu brak
Bea 11:05, 03 cze 2012

Klamber 11:05, 03 cze 2012

Teraz kolej na mnie, wczoraj nie miałem siły i obejrzałem tylko co zdążyliście pokazać.
Bardzo dziękuję za miłe spotkanie, w tak czarującym miejscu, Danusi i Witkowi oraz bardzo fajnym sąsiadkom, Kasi, Wiesi i Ani. Z organizowaliście Święto Róż profesjonalnie, trochę tylko róże nawaliły ale za pogodę nie można ich winić. Naprawdę wielkie podziękowania dla Danusi za forum, że umiała nas zgarnąć pod swoje skrzydła i umożliwia nam spotykać się, pisać do siebie, wymieniać się doświadczeniami, roślinami, zdjęciami..... Nie będę się rozpisywał, gdyż przede mną zrobili to lepsi mówcy. Jeszcze raz dziękuję za pokazanie swoich ogrodów, za pyszności na stole i żałuję, że nie udało mi się wszystkich poznać.