Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Dla odmiany czas na zmiany...

Dla odmiany czas na zmiany...

Tess 16:31, 11 paź 2012

No, Beta, szacun
Porządeczek się zrobił, i roślinek przybyło.

I wypatrzyłam, że masz wędrującą taczkę, jak Irenka

Zdrówka dla wszystkich
Agacia 16:41, 11 paź 2012

Fajnie tak sobie porównać, dobrze, ze robiliście na bieżąco fotki
beta 20:45, 11 paź 2012

tak Beatko ja też lubię takie zestawienia, nie zdawałam sobie sprawy jak mnie "zarosło", mówisz że będzie jeszcze lepiej....liczę na to

Agatko masz racje-serce rośnie, Amelia już lepiej, dziękujemy, co do stosowania antybiotyków, to to nie jest tak że wchodząc do lekarza ja domagam się tego specyfiku ale jeżeli lekarz przepisuje to widać tak trzeba, choć najchętniej wolałabym nie...., wiem że to osłabia organizm...miałyśmy i taki przypadek gdzie antybiotyk nie pomógł a pomogła za to homeopatia, więc sama nie wiem co jest skuteczne a co nie....
Diana 20:49, 11 paź 2012

Beatko wow !!!!! zestawienie niesamowite dopiero tak widać jakie zmiany !!!!!! super niedługo poprostu zarośniesz tam kochana
pozdrawiam i zdrówka życzę
beta 20:56, 11 paź 2012

Milenko-pracy było co nie miara, ale warto było, czasami wkurzał mnie ten mój upór, ale nie odpuszczałam ani sobie ani mojemu M, któremu jestem bardzo wdzięczna za to że wytrzymał i nadal wytrzymuje to moje marudzenie i dążenie do celu, czasem kosztem wielu wyrzeczeń i zachciewanek, ale myślę że większość z nas tak ma

Justa no i ja zdrówka życzę, jeżeli nie przechodzi to trzeba do lekarza, nie ma inaczej

a tujki sadzone rok temu, już poprawiłam
beta 21:04, 11 paź 2012

Tess, dzięki, booszsz jak ja lubię jak mnie chwalą masz rację że wystarczyło uporządkować teren , podrasować to i owo i nie jest źle, a taczka wędrująca, nie mogę jej miejsca znaleźć, pewnie koniec końców wyląduje w przechowalniku, dziekuję za zdróweczko

Agatkozdjęcia w miarę na bieżąco były, zwłaszcza na etapie budowy, kilka razy juz przydały się kiedy szukaliśmy jak idą kable lub rury, tak mi to weszło w krew że mój M się śmieje że niedługo zjeść nie będzie mógł bez obfocenia i zdania relacji na forum, byłam u Ciebie i chwalę Twoje zakupy, zresztą za chwilkę zajrzę

Dianko patrząc na te zdjęcia to ja już "zarosłam", ale i tak nic nie pobije Twojej rozplenicy i dziękuję za troskę
nieszka 21:05, 11 paź 2012

Super zmiany! I najważniejsz że "tymi rencoma"
Diana 21:09, 11 paź 2012

Beatko a pomyśl jak fajnie będzie zrobić takie zestawienie z kilku lat rok w rok zmiany
całuski
beta 21:47, 11 paź 2012

Nieszko witam , taaa," tymi rencoma", rencom to by się mały urlop przydał chyba zafunduję sobie kurację z parafiny i na następny sezon będą jak nówcia

Dianko tak właśnie zamierzam-będę pstrykać mucios zdjęć, a co?
elf 21:49, 11 paź 2012

kurteczka ale fajnie ... zmiany u ciebie wielkie - OGROMNE jest coraz piękniej - a pomyśl sobie Beatko co to będzie za kolejne 2 lata , az nie chce myśleć żeby tak dalej - pozdrawiam i zdróweczka

ps; my chyba zaczynamy ząbkowanie