Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Dla odmiany czas na zmiany...

Dla odmiany czas na zmiany...

Kondzio 22:35, 10 paź 2012

e tam nie tylko dziewczyny tu są skandal ja tez się leczę ale pracuje nie mogę leżeć ja chyba mam anginę
kaisog1 22:35, 10 paź 2012

Beata taki okres paskudny.... mój Kuba też był na antybiotyku... katar ma do teraz.... nie wiem czemu.
Dużoooooo zdrówka życzę i buziaki ślę
betysia 06:46, 11 paź 2012

nooooo...i co czytam????????????????????

DUZO goracych buziakow przesylam, goracych usciskow i samych najpiekniejszych promyczkow!!!!!!!!!
zdrowka Beatko....buziam mocno!!!!!!!
beta 12:54, 11 paź 2012

Dziewczyny i Chłopaki jesteście niesamowici uśmiech zagościł na mej twarzy dzięki Wam

dziękuje
dziś czujemy się już lepiej, ale nie zapeszam

żal tylko w domu siedzieć-pogoda piękna

ale nie ma tego złego....buraki robię
beta 13:14, 11 paź 2012

wykorzystując fakt siedzenia w domu zrobiłam takie małe zestawianie jak było jak jest

sama jestem w szoku jak rośliny szybko rosną

rok 2008-tu jeszcze domu nie ma (tylko humus ściągnięty), ale świerki w tle takie malutkie, a teraz

rok2008
teraz
rok 2011 mniej więcej o tej porze
teraz

ten bajzel z 2009 i teraz-i te świerki i ten bajzel , widok znajomy z początku wątku czyli kwiecień 2012r i teraz

teraz

bea_ta 13:34, 11 paź 2012

...fajnie się ogląda zdjęcia "z przed i po",widać wtedy ogrom prac jakie się wykonało...
u ciebie Beatko już jest fajnie a jak się rozrośnie wszystko to będzie jeszcze lepiej
agata_chrosc... 13:57, 11 paź 2012

piękne zmiany, serce rośnie
Pozdrowienia dla malucha, oby szybko wyzdrowiał. A tak przy okazji, to jak czytam Wasze opowieści jak dzieci choruja i jak antybiotyki dostają to , no nie mogę sie powstrzymać żeby nie podzielic się pewną refleksją. Otóz tu u mnie dzieci w zasadzie w ogóle nie dostają antybiotyków, co więcej, rodzice nawet ich do lekarzy nie prowadzają przy zwykłej goraczce, kaszlach, katarach etc. No chyba musiałoby byc tak ze 40C żeby iść do lekarza, ale i wtedy o żadnych antybiotykach mowy nie ma - nacieranie, syropek na gardło, i koniec. Antybiotyk to jest lek, który się dostaje w sytuacjach ekstremalnych. I można się obużac na takie traktowanie , ale efekt jest nastepujący - moje dziecko od dwóch lat chodzi do przedszkola a od wrzesnia do szkoły. I nie tylko ona nie była przez ten czas ani razu chora (pomijając tygodniowy katar w zeszłym roku), ale niemal wszystkie dzieci, które z nią chodziły nie opuściły ani jednego dnia zajęć. No i tak się zastanawiam dlaczego. Czyżby ten zimny wychów był jednak skuteczny? Jedno jest pewne - na zapalenie oskrzeli żaden tutejszy lekarz nie zapisałby antybiotyku. I cos mi się wydaje, że miałby rację.
MilenaP 15:50, 11 paź 2012

Cuuudne zmiany pracę widać ogromną super
Juzia 16:22, 11 paź 2012

Beatko my też chorujemy....trzeci tydzień z przerwami i chyba bez antybiotyku nie damy rady
Ale czekam do poniedziałku....jestem twarda!

Zmiany super...tylko zastanawia mnie jedno....czemu tujki tak mało urosły???
Juzia 16:23, 11 paź 2012

A i zdrowia chciałam życzyć i zapomniałam
Zdrowia!