Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Dla odmiany czas na zmiany...

Dla odmiany czas na zmiany...

beta 21:56, 11 paź 2012

elf napisał(a)
kurteczka ale fajnie ... zmiany u ciebie wielkie - OGROMNE jest coraz piękniej - a pomyśl sobie Beatko co to będzie za kolejne 2 lata , az nie chce myśleć żeby tak dalej - pozdrawiam i zdróweczka

ps; my chyba zaczynamy ząbkowanie

uuuu, ząbkowanie...to może trochę boleć

rośliny same urosły, ja im tylko trochę tła ładniejszego zrobiłam
MilenaP 22:45, 11 paź 2012

Beta mówisz, że parafina na ręce.....mi to chyba już już nic nie pomoże dziś znów dorwałam się do mokrej ziemi bez rękawiczek. Dbałam tylko, żeby jedna ręka była czysta i robiła zdjęcia
Tess 05:34, 12 paź 2012

Każdy lubi
Buziam
Agacia 07:36, 12 paź 2012

O tak, zdjęcia kabli mi też nie raz już się przydały, a myślałam, że to tylko taka formalność... tymczasem już po paru miesiącach nie pamiętałam jak co idzie i wtedy taka dokumentacja-bezcenna
agata_chrosc... 09:55, 12 paź 2012

beta napisał(a)
Nieszko witam , taaa," tymi rencoma", rencom to by się mały urlop przydał chyba zafunduję sobie kurację z parafiny i na następny sezon będą jak nówcia

Dianko tak właśnie zamierzam-będę pstrykać mucios zdjęć, a co?

o to,to! z parafiny! ja też
anula_wn 10:31, 12 paź 2012

no Betko, to Ty u mnie zmiany i porównania podziwiałaś, a u Ciebie nieziemskie są !
piękne zmiany !!! super, bo zdjęcia w takich samych ujęciach. Wida wieeelką różnicę i ciężką pracę !
podziwiam i pozdrawiam
nieszka 10:53, 12 paź 2012

beta napisał(a)
Nieszko witam , taaa," tymi rencoma", rencom to by się mały urlop przydał chyba zafunduję sobie kurację z parafiny i na następny sezon będą jak nówcia

Dianko tak właśnie zamierzam-będę pstrykać mucios zdjęć, a co?

O to to...
a teraz zima, mróz, wysuszenie...
Kuracja parafinowa to MUS!
MilenaP 12:16, 12 paź 2012

buziak
beta 18:54, 12 paź 2012

Anulko witaj w moich skromnych progach, Aniu ,wiesz jak jest...człowiek u siebie to niewiele dostrzega...poszukałam zdjęć w archiwum i porobiłam takie same ujęcia dla lepszego porównania...sama byłam ciekawa jak to wyjdzie.....było duzo ciężkiej pracy fizycznej-to prawda, ale to takie zmęczenie pozytywne, ale myślę że większość z nas zna to z autopsji, także Ty Aniu buziaki

Nieszko, Agatko
mus, mus, z tą kuracją to ja zaczekam do pierwszych mrozów, żeby nie kusiło w ziemi grzebać bo wtedy bez sensu kuracja dziś znowu coś sadziłam, i to bez rękawic, miała być chwilka

Milenko odbuziowuję
beta 18:57, 12 paź 2012

Agacia napisał(a)
O tak, zdjęcia kabli mi też nie raz już się przydały, a myślałam, że to tylko taka formalność... tymczasem już po paru miesiącach nie pamiętałam jak co idzie i wtedy taka dokumentacja-bezcenna

dokładnie tak jak piszesz Agaciu, te zdjęcia nam również pomogły w kilku przypadkach jak chociażby w tak wydawałoby się prostej sprawie jak wbicie gwoździa na obrazek