Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Dla odmiany czas na zmiany...

Dla odmiany czas na zmiany...

Milka 14:50, 07 lut 2013

jak nas tu tyle do myślenia, coś się wymyśli..bo czy kolor rozwiąże problem? myślę o stożkach i innych roślinach, które będą zielone cały sezon
tak sobie głośno myślę...
ewa004 15:09, 07 lut 2013

irena_milek napisał(a)
jak nas tu tyle do myślenia, coś się wymyśli..bo czy kolor rozwiąże problem? myślę o stożkach i innych roślinach, które będą zielone cały sezon
tak sobie głośno myślę...

O Irenka tak samo myśli Chyba się rozwijam

Najładniej wyglądają cisy ,ale cena tez nie mała
Ale pewnie zaraz posypią się pomysły i coś ładnego wymodzicie
Marta7 20:32, 07 lut 2013

Ahoj Beatko ! Dzięki za nazwę tego powojnika.Twoja szopka wygląda bardzo ładnie i ja napewno nic w niej nie zmieniałabym -zwłaszcza że ładnie współgra z stołem i ławeczkami.W komponowaniu roślin jestem kiepska-wszędzie sadziłabym tylko sosenki- i u Ciebie też -a pod sosenką już co dusza zapragnie i myśl o tych roslinkach które TY lubisz i których Ty pragniesz.Ale CI pomogłam,co nie?:
MilenaP 22:27, 07 lut 2013

Beta, szopka wymiata Trzeba ją obsadzić, ale ja stawiałabym na coś bardziej naturalistycznego niż stożki a może hortensję pnącą? Jak tam jest ze słońcem?
Zeta 22:29, 07 lut 2013

Piękna ta szopka ....normalnie WOW ,,,
Plany wiosenne ambitne hahah
Będę podglądać realizacje
Tess 23:57, 07 lut 2013

beta napisał(a)
Tessa jak Cię nie ma to Cię nie ma...jak się nie odzywasz to sie nie odzywasz....ale jak już się zjawisz to wejscie masz że ho ho jak tornado
a może tak zamiast niecnoto to Kochana Beatko?
masz rację przyczaiłam się i dobrze mi tu
bacikiem mówisz, hmmm ...pomyslę
a tak poważnie to tylko czekam aż ktoś mi paluszkiem pokaże wyjście
ja też Cię buziam i ściskam niezwykle czule i słodko moja Ty Rito

Kochana Beatko (no i jak, ładnie napisałam?),

a któż by śmiał pokazać Ci wyjście paluszkiem?
Na całym szeeeeerokim Ogrodowisku nie ma takiego

Jednakoż jakiś nieroztropny może się zdarzyć (ludzi i ogrodów przybywa), więc wszem i wobec wiadomym czynimy, że tej oto białogłowy, Betą zwanej, bronić przed banicją będziemy. Piersią własną i mieczykiem własnym. Gladiolusem zwanym.

Buziam
PS. dlaczego "Rito"???
Tess 00:04, 08 lut 2013

Beata, ja jeszcze raz - w sprawie szopki.
Ty jej już nie ruszaj.
Rabatę zrobiłaś nową, daj czas roślinkom, niech się okaże, co zakryją i na ile.
Twoja szopka pasuje do Twojej okolicy, a naprawdę ładnie ją już odmalowałaś.

Masz kupę roboty z resztą ogródka. Zajmij się jego urządzaniem.
Zostaw sprawę szopki.
Może kiedyś do niej powrócisz, ale nie rób tego teraz.

Pamiętasz? Skończyłyśmy z szopką. Eksmisję z tytułu dostała
beta 08:32, 08 lut 2013

MilenaP napisał(a)
Beta, szopka wymiata Trzeba ją obsadzić, ale ja stawiałabym na coś bardziej naturalistycznego niż stożki a może hortensję pnącą? Jak tam jest ze słońcem?

Milenko mi te stożki też za elegankie do tej mojej szopy a horti nie mogę bo tam patelnia

ale horti i tak kupię i puszczę po modrzewiu tego obok domku dla dzieci
pozdr
beta 08:37, 08 lut 2013

Zeta napisał(a)
Piękna ta szopka ....normalnie WOW ,,,
Plany wiosenne ambitne hahah
Będę podglądać realizacje

Zetko Catherino Zeto-Jones
prosze się tu z szopy mej nie nabijać WOW to ja powiedziałm jak Twój ogród zobaczyłam co tam moja szopa plany wiosenne....hmm?...najpierw zobaczymy co się po zimie ostałao.... napewno czeka mnie metamofroza warzywnika...a reszta to pełen spontan.....zobaczymy na ile sił starczy pozdr
beta 08:59, 08 lut 2013

Kochana Teresko

ja Cię chyba zamówię codziennie rano jako poprawiacz humoru...tak jak budzenie można zamówić....tak ja Ciebie zamówię, cobyś codziennie rano kilka słów do mnie skrobnęła

...już spokojna jestem...jak mnie swoją piersią i mieczykiem będziesz chroniła, to moge juz spokojnie spać

a co do szopki, to dam jej spokój...niech porośnie to co ma porosnąć....co najwyżej podosadzam troszkę roślinek....i bez świrowania

P.S. a Rita...tak mie się jakoś skojarzyło z huraganem Rita z 2005 r...taka guuupawka

buziaki