Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Dla odmiany czas na zmiany...

Dla odmiany czas na zmiany...

ewa004 17:21, 06 lut 2013

beta napisał(a)
Ewuś przepis podeślę, bardzo szybko się go robi, a zupy nie rozrabiasz tylko piersi otaczasz tak jak byłką tartą
a mój wątek w projektowaniu bo zaczęło sie od tego że prosiłam o pomoc w zasłonięciu mojej szopki, a potem tak mi się tu spodobało, że postanowiłam zostać na dłużej i zmieniłam nazwę wątku wiesz, w projektowaniu czuję się bezpiecznie, długa jeszcze droga przedemną i w sumie nie mam co pokazywać, więc tak tu sobie siedzę

Magda przepis na karkówkę też mam, ale jeszcze nie robiłam,
ciekawe co by wyszło z tej naszej kapusty?

Beatko to i moje miejsce w projektowaniu bo ja tym bardziej nie mam co pokazywać tylko ciagle pytam o rady
beta 18:05, 06 lut 2013

ewa004 napisał(a)

Ewuś przepis podeślę, bardzo szybko się go robi, a zupy nie rozrabiasz tylko piersi otaczasz tak jak byłką tartą
a mój wątek w projektowaniu bo zaczęło sie od tego że prosiłam o pomoc w zasłonięciu mojej szopki, a potem tak mi się tu spodobało, że postanowiłam zostać na dłużej i zmieniłam nazwę wątku wiesz, w projektowaniu czuję się bezpiecznie, długa jeszcze droga przedemną i w sumie nie mam co pokazywać, więc tak tu sobie siedzę

Magda przepis na karkówkę też mam, ale jeszcze nie robiłam,
ciekawe co by wyszło z tej naszej kapusty?

Beatko to i moje miejsce w projektowaniu bo ja tym bardziej nie mam co pokazywać tylko ciagle pytam o rady

Ewuś i bardzo dobrze, że pytasz i super, że na tym forum są ludziska, którzy chętnie pomogą i rozwieją wątpliwości-tylko się cieszyć więc głowa do góry Ewuś będziem się pytać we dwie
beta 18:10, 06 lut 2013

aneta230972 napisał(a)
Beatka dzięki za odwiedziny i rady dot. żywoplotu.Wszystkie propozycje baaaardzo miło widziane
Ale fajnie kulinarnie się u Ciebie zrobiło. Mniam .....

Anetko nie ma za co dziękować ja to najchętniej z forum bym nie wychodziła i siedziała w Waszych ogrodach, więc jak tylko chwili więcej mam to nadrabiam zaległości

a u mnie to chyba tylko kulinarnie, bo ogrodowo to raczej nie bardzo
ale ja z tych upartych jestem i pomału cel osiągnę...ogrodowy oczywiście
Marta7 20:28, 06 lut 2013

Beatko dzięki za odwiedziny, pozwolisz że ,wpadnę do Ciebie jutrolecę teraz do pracy-nocka-
Tess 21:08, 06 lut 2013

beta napisał(a)
[b] wiesz, w projektowaniu czuję się bezpiecznie, długa jeszcze droga przedemną i w sumie nie mam co pokazywać, więc tak tu sobie siedzę

Ooooooooooooooo, niecnoto!
Przyczaiłaś się w zakładce projektowej i tak Ci dobrze, że na laurach zasiadłaś, kawki i ciasteczka serwujesz i pewnie wcale wychodzić stąd nie zamierzasz?

Bacikiem chyba trzeba, bacikiem.

I nie serwuj tych słodkości, u licha!

Stare porzekadło że "syty głodnego nie zrozumie" ma tu zastosowanie.
Ty nie musisz liczyć kalorii...

Buziam
monitka 23:04, 06 lut 2013

Beatko chyba pierwszy raz ktoś mnie podziwia Nic specjalnego nie robię ...zawsze lubiłam pieczenie i gotowanie...chociaż nie ukrywam że z biegiem lat coraz mniej mi się chce no i powoli pałeczkę przejmuje moja nastolatka Dzisiaj miałam labę bo spełniała się w kuchni. Zjadłam co podała i jeszcze pochwaliłam

Co do rabatki to koniec laby bierz sie za planowanie bo byliny u mnie czekają mam nadzieję że je wiosną znajdę bo teraz ciężko cokolwiek odróżnić
Gardenarium 23:10, 06 lut 2013

Boleję nad tym, że nie mam ciągłości myślowej w Twoim wątku

Instagram Ogrodowiska
kaisog1 23:11, 06 lut 2013

Danusia ciesz się raczej... ostatnio Beata tylko piecze pyszności..... a człowiek ekran liże
Gardenarium 23:28, 06 lut 2013

Nie wiem jak z tą szopką i ekranami poprzecznymi

Instagram Ogrodowiska
ewa004 23:32, 06 lut 2013

Danusi nie w głowie pyszności Beatki ,Gosiu ty łakomczuchu tylko o jednym