Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Dla odmiany czas na zmiany...

Dla odmiany czas na zmiany...

nieszka 23:45, 18 lut 2013

monitka napisał(a)

Mam nadzieję że to "coś" co ją porwało szybko nam ją odda

Trawi projekt
kaisog1 23:50, 18 lut 2013

nieszka napisał(a)

Trawi projekt

Hehehhehe może M. próbuje "uspokoić" po tym co mu przedstawiła
beta 10:14, 19 lut 2013

za długo mnie nie było...oj zdecydowanie za długo....bez Was to człek jakiś taki bez życia chodzi i nic mu się nie chce....dobrze że jesteście

a co porabiałam?...hmmm?...to tak, w sobotę siałam aksamitki (smrutki) i werbenę

Trawi projekt

i to też... myślę o tym zywopłociku przy szopce....myślę ja i mój M....być może jakoś częściowo ją przysłonimy, jak się troszkę przymusze to cosik może skrobnę....ogólnie stwierdzam, że ta szopka i to wejście do drewutni wszystko komplikują, ....a mogło być tak pieknie

póki co M radził żeby skupić się na warzywniku, a reszta "się zobaczy"...więc chyba tak będzie

buziam Was wszystkie

i nie moge się już doczekać spotkania u Gosiaka
ewa004 11:29, 19 lut 2013

O odnalazła się zguba :
romka 11:46, 19 lut 2013

beta napisał(a)

a co porabiałam?...hmmm?...to tak, w sobotę siałam aksamitki (smrutki) i werbenę

póki co M radził żeby skupić się na warzywniku, a reszta "się zobaczy"...więc chyba tak będzie

już posiałaś aksamitki? ja jeszcze poczekam z tydzień,choć swędzą mnie palce, gdyby nie notoryczny brak słońca pomidory też bym już posiała

warzywnik mąż mówi.... cóż widać u naszych mężów nawet zieleń musi być użytkowa! bo wtedy jedynie wartość przedstawia
buziak

już mówiłam, ale powiem jeszcze raz, uwielbiam patrzeć na tą Twoją uśmiechniętą buzię, nigdy avatarka mi nie zmieniaj!!! przenigdy!
kaisog1 11:54, 19 lut 2013

Ooo odnalazłas się Myślę, M ma racje aby skupic sie na tym co jest dla Was ważne, reszta jakos pójdzie To jest dobre podejście - nie można robic nic na siłę Pośpiech w tym wypadku jest złym doradcą.

Szopka i drewutnia nic nie komplikują - żywopłoty nie muszą być monstrualnych wymiarów, chodzi jedynie o odciągnięcie wzroku od zabudować

beta 12:50, 19 lut 2013

ewa004 napisał(a)
O odnalazła się zguba :

tak zguba się znalazła

a Ty znalazłaś awoją zgubę?

buźka
beta 12:57, 19 lut 2013

romka napisał(a)

już posiałaś aksamitki? ja jeszcze poczekam z tydzień,choć swędzą mnie palce, gdyby nie notoryczny brak słońca pomidory też bym już posiała

warzywnik mąż mówi.... cóż widać u naszych mężów nawet zieleń musi być użytkowa! bo wtedy jedynie wartość przedstawia
buziak

już mówiłam, ale powiem jeszcze raz, uwielbiam patrzeć na tą Twoją uśmiechniętą buzię, nigdy avatarka mi nie zmieniaj!!! przenigdy!

myslisz Romka że z akasamitkami to falstart popełnilam? wiesz, ja doświadczenie w sianiu to mam zerowe, więc mogłam narozrabiać...ale na opakowaniu pisało II-III więc powinno byc ok

cóż widać u naszych mężów nawet zieleń musi być użytkowa! bo wtedy jedynie wartość przedstawia

hihihi.....święta prawda

nigdy avatarka mi nie zmieniaj!!! przenigdy!

myslałam właśnie o zmianie, ale teraz to siem bojem

buziam
beta 13:03, 19 lut 2013

kaisog1 napisał(a)
Ooo odnalazłas się Myślę, M ma racje aby skupic sie na tym co jest dla Was ważne, reszta jakos pójdzie To jest dobre podejście - nie można robic nic na siłę Pośpiech w tym wypadku jest złym doradcą.

Szopka i drewutnia nic nie komplikują - żywopłoty nie muszą być monstrualnych wymiarów, chodzi jedynie o odciągnięcie wzroku od zabudować

Gosia jak coś skrobnę to dam znać...rzucisz okiem?

pewnie, że nic na siłe....ale wiesz jak to jest JUŻ BY SIĘ CHCIAŁO....tylko zdecydować się trudno

buziaki
kaisog1 13:05, 19 lut 2013

Rzucę, rzucę Ja wiem, że by sie chcialo juz i teraz ale ogród uczy pokory Szczególnie jak się zacznie w nim pracę na dobre.