Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Dla odmiany czas na zmiany...

Dla odmiany czas na zmiany...

Magda70 12:53, 21 mar 2013

Oj tam nie masz rabat...ale będziesz miała
I tego się trzymajmy
MilenaP 12:56, 21 mar 2013

Betka wpadłam do Ciebie na szybciutko, a tu takie ciacha mmmmm może mnie obudzą z wiosennego/zimowego marazmu pozdrawiam
martaibartek 15:55, 21 mar 2013

Betka i ja do ciebie zaglądam po baaaaardzo długiej przerwie!
i ciachem się częstuję

ja aksamitka zawsze wysiewm do gruntu, są mocne i długo kwitną
u nas w biedrone dziś bukszpanowy szał, ale przyznaję, że buszpany ładne i wyglądają na zdrowe
Marlenaa 23:49, 21 mar 2013

Poczytałam, ciasteczkiem się poczęstowałam
aneta230972 00:25, 22 mar 2013

Wieki całe Betka .
Ciasteczka maślane mniam mniam.
Danusiowy schemacik rewelacja. Działaj dzielnie. Trzymam kciuki.
Netka 07:52, 22 mar 2013

Też mi Beatko narobiłaś smaka na te ciasteczka muszę spróbować, choć w pieczeniu u mnie kiepściutko ...
Przetacznik 14:37, 22 mar 2013

o eleganckie ciasteczka, ja lubię takie smakowite zdjęcia między ogrodowymi tematami, to też mnie inspiruje, pozdrawiam Beato: )
beta 21:06, 22 mar 2013

ewa004 napisał(a)
Pojadę chyba po bukszpany do biedry chociaż z 10 kupię ,porozstawiam w domu jako dekoracje świąteczne
Bedę potrzebowała więcej ale nie mam gotowej rabaty i przy tej pogodzie nie szybko będę miała ,wiec kupię jak będą mi potrzebne.Cenowo są mniej więcej tak samo jak w szkółkach wiec nie ma co się pieklić .

i to jest myśl!!...zawsze trochę zieleni w koło..no właśnie, nie ma co się spieszyć...tylko spokój nas uratuje....pozdrawiam jak zwykle serdecznie

Magda70 napisał(a)
I tego się trzymajmy

MilenaP napisał(a)
Betka wpadłam do Ciebie na szybciutko, a tu takie ciacha mmmmm może mnie obudzą z wiosennego/zimowego marazmu pozdrawiam

miło mi Milenko...ciasteczka polecam....są łatwe i pyszne...buziki

martaibartek napisał(a)
i ciachem się częstuję

u nas w biedrone dziś bukszpanowy szał, ale przyznaję, że buszpany ładne i wyglądają na zdrowe

witaj Marto....co porabiałaś?...z aksamitkami zarobię tak samo jak Ty w przyszłym roku....a mijesce na parapecie zarezerwuje dla innych roslinek....bukszany faktycznie ładne...ale Danusia pisała że kopane, więc najlepiej od razu do gruntu, a tu wszędzie biało

aneta230972 napisał(a)
Wieki całe Betka .

Cześć Anetko....nie przejmuj się ż

ewa004 napisał(a)
Pojadę chyba po bukszpany do biedry chociaż z 10 kupię ,porozstawiam w domu jako dekoracje świąteczne
Bedę potrzebowała więcej ale nie mam gotowej rabaty i przy tej pogodzie nie szybko będę miała ,wiec kupię jak będą mi potrzebne.Cenowo są mniej więcej tak samo jak w szkółkach wiec nie ma co się pieklić .

i to jest myśl!!...zawsze trochę zieleni w koło..no właśnie, nie ma co się spieszyć...tylko spokój nas uratuje....pozdrawiam jak zwykle serdecznie

Magda70 napisał(a)
I tego się trzymajmy

MilenaP napisał(a)

miło mi Milenko...ciasteczka polecam....są łatwe i pyszne...buziki

martaibartek napisał(a)
i ciachem się częstuję

witaj Marto....co porabiałaś?...z aksamitkami zarobię tak samo jak Ty w przyszłym roku....a mijesce na parapecie zarezerwuje dla innych roslinek....bukszany faktycznie ładne...ale Danusia pisała że kopane, więc najlepiej od razu do gruntu, a tu wszędzie biało

aneta230972 napisał(a)
Wieki całe Betka .

Cześć Anetko...nie przejmuj się że wieki...ja też niestety nie mam czasu zajrzeć do wszystkich moich ulubionych wątków...dziś łap nie czuję od mycia okien i rozwieszania zasłon...zgroza....sama za siebie kciuki trzymam...dziękuję

Netka napisał(a)
Też mi Beatko narobiłaś smaka na te ciasteczka muszę spróbować, choć w pieczeniu u mnie kiepściutko ...

Częstuj się Netko do woli...przepis rewelacyjnie prosty...robiłam go na szybkiego jak moja siostra na kawę przyszła...możesz jak się juz upieką posypać cukrem waniliowym...ja nie miałam...ja też nie jestem mistrzem kuchni

Przetacznik napisał(a)
o eleganckie ciasteczka, ja lubię takie smakowite zdjęcia między ogrodowymi tematami, to też mnie inspiruje, pozdrawiam Beato: )

Witaj Weroniko...niezmiernie sie cieszę, że Cię widzę....mały przerywnik w planowaniu wskazany...a skoro o przerywnikach mowa, to dziś mój Mąż taką piękną drewnianą ramę okienną mi przyniósł, z czarnymi szprosami, rama niestety w złym stanie, ale myslę że przy odrobinie szczęścia i chęci coś się da z niej zrobić...pozdrawiam Cię również Weroniko
ewa004 21:18, 22 mar 2013

Beaciu dawaj jakiś ciekawy przepis na coś pysznego na święta ,co by przed mamusią zabłysnąć
Może sałatkę albo jakieś mięcho
beta 21:38, 22 mar 2013

ewa004 napisał(a)
Beaciu dawaj jakiś ciekawy przepis na coś pysznego na święta ,co by przed mamusią zabłysnąć
Może sałatkę albo jakieś mięcho

powiadasz ciekawy przepis...muszę pomysleć...mam ciekawy przepis na schab...bez pieczenia...prawie dietetyczny...a ze słodkości to babeczki zrobię z masą karmelową

a robiłaś Ewuś tą pierś?