Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Dla odmiany czas na zmiany...

Dla odmiany czas na zmiany...

Tess 16:42, 22 kwi 2013

Beatko, skrzynie wymiatają! Są re-we-la-cyj-ne!!!
Normalnie w szoku jestem - takie postępy w ogrodzie
Brawo!
I spóźnione gratulacje trzeciosetkowe
beta 22:07, 22 kwi 2013

Tess napisał(a)
Beatko, skrzynie wymiatają! Są re-we-la-cyj-ne!!!
Normalnie w szoku jestem - takie postępy w ogrodzie
Brawo!
I spóźnione gratulacje trzeciosetkowe

tak się ciesze, że jesteś...skrzynie jak skrzynie...maźnięte....cały czas właściwie coś się dzieje....nie wszystko fotografuję, bo rąk jakoś za mało...teraz np. aktualnie malują się słupy i przęsła do ogrodzenia....w międzyczasie M robi opał....ja "trenuję" kanciki, gdyż od kilku dni jestem posiadaczką takiego sprytnego szpadelka...w maju na całego ruszamy z ogrodzeniem....no i się pakujemy...Praga czeka

i bardzo, ale to bardzo ciesze się z Twojej wizyty
beta 22:19, 22 kwi 2013

Przetacznik napisał(a)
Beto, wezmę z Ciebie przykład i chyba jutro wybiorę się posiać moje warzywa.
Super jest kolor Twoich skrzyń - taki przetarty jeansowy ; )
I dzięki za pocieszające słowa : )

i jak? warzywka posiane?...zresztą zaraz do Ciebie zajrzę...kolor to trochę taki mały wypadek przy pracy....ale całkiem niezły wyszedł...piekłam szrlotkę

Marta7 napisał(a)
Beatko,pospacerowalam,skrzynie piękne pooglądalam i nasionka wysiane - a u mnie w warzywniku tylko szczypiorek króluje -zaispirowalaś mnie -jutro idę do warzywnego(nie pociąga mnie tak jak kwiatkowy )
Beatko dzięki za porady w sprawie altanki,napewno je wykorzystam

witaj Martuś...spaceruj Kochana do woli...nasiona wysiałam....chciałam to zrobić jeszcze przed wyjazdem, a po powrocie rozsady kupię...ja też chyba wolę kwiatuszki, a warzywka to tak bardziej z rozsądku....a jeżeli chodzi o altankę to takie było moje pierwsze wrażenie jak na nią spojrzałam-pomalować kratki na biało...ciekawa jestem bardzo co zadecydujesz

Netka napisał(a)
Beatko, zaglądam co u Ciebie i też podziwiam skrzynie Mojego M. coś bierze na własne warzywka, więc może kiedyś zgapię pomysła pozdrowionka

Cześć Netko...póki co mogę powiedzieć że jestem bardzo zadowolona z tych skrzyń...choć wyższe, takie np. jak ma Magda wydają mi się lepsze....napewno na czterech skrzyniach nie poprzestanę...a Ty kuj żelazo póki gorące

Agacia napisał(a)
Byłam i trzy setki przegapiłam - ale szybko minęło!

Hej Agatko....sama nie wiem o czym te trzy setki....niepowiem, ale zasiedziałąm się tu troszkę
beta 09:44, 23 kwi 2013

a wiecie, że wczoraj minął rok?...rok mojego istnienia na Ogrodowisku...a miało być tylko na chwilę...miałam zrobić porządek z szopką i tyle!..
to forum działa jak magnez...nie sposób się od niego oderwać i bez niego żyć...zresztą co ja Wam będę pisała, sami wiecie jak jest

pozdrawiam i buziaki przesyłam
jotka 09:49, 23 kwi 2013

No i cudnie, że zostałaś z nami na O
MilenaP 19:07, 23 kwi 2013

Betka nadrobiłam u Ciebie małe co nieco Obejrzałam Twoje skrzynie i powiem Ci kochana, że szalejesz na całego i to w modnym stylu!!!! Ach ten kolor Mega robota za Tobą Ja też ostatnio obcowałam z taką jakby skrzynią, bo robiliśmy właśnie z takich grubych dech piaskownicę dla Borysa. I też malowałam, ale nie na taki odważny kolor Cóż mam pisać, wstyd mi za przegapienie 300 stron, ale mam nadzieję, że mi wybaczysz W każdym razie gratuluję, bo dla mnie 300 stron to wynik nie do osiągnięcia. Buziaki
ewa004 20:58, 23 kwi 2013

beta napisał(a)
a wiecie, że wczoraj minął rok?...rok mojego istnienia na Ogrodowisku...a miało być tylko na chwilę...miałam zrobić porządek z szopką i tyle!..
to forum działa jak magnez...nie sposób się od niego oderwać i bez niego żyć...zresztą co ja Wam będę pisała, sami wiecie jak jest

pozdrawiam i buziaki przesyłam

Beaciu my wszyscy wpadliśmy tu tylko na chwilkę .. i wszyscy zostaliśmy
Ja dzień zaczynam i kończę na O wykupiłam nawet internet w telefonie żebym w pracy mogła zaglądać
beta 08:50, 24 kwi 2013

Jolu bardzo dziękuję za miłe słowa...i nie wyobrażam sobie żeby było inaczej

Milenko dziękuję za pochwałę...to zawsze motywuje...kolor troszkę z przypadku, ale o tym może innym razem...i daj spokój z tym wstydem...przecież człowiek choćby się sklonował to i tak nie wiem czy byłby na bierząco....i oczywiście wybaczam....Milenko, wiesz, że te 300 stron to głównie nasze rozmowy, pieczenie i gotowanie, a u Ciebie to przynajmniej coś pouczającego.... nie ważna ilość stron, ważna treść

a mówiłam Ci już że mój siostrzeniec tez ma imię Borys

Ewuś...ja tez dzień zaczynam od O....i pomomo, że tyeraz wyjeżdzam to zamierzam zaglądać , a nawet może mi się uda jakieś zdjęcia powklejać
agata_chrosc... 08:59, 24 kwi 2013

cześć Beta w międzyczasie dobiłas do trzech stówek, za co należą sie gratulacje Pozdrawiam i mam nadzieję, że jak Danusia tę wycieczkę do Holandii zorganizuje to zobaczę na żywo ten Twój piękny uśmiech i kwiatek gratulacyjny, prosto z Keukenhof
beta 09:08, 24 kwi 2013

no, nie , Agata, znokautowałaś mnie tym zdjęciem...jakie świetne połączenie kolorów, takie świeże...a spotkać się jak najbardziej by wypadało....dziękuję...